FUNKCIONALNA

TERAPIJA

Umesto da se bave posledicama ponudite svojim klijentima mogućnost da prijatnim tretmanima i malim promenama u načinu ishrane otklone predispozicije estetskih i zdravstvenih problema mnogo pre pojave simptoma. Svaki tretman, program ishrane ili suplementacije brižljivo se planira i testira  za svaku osobu. 

Tržište je prepravljeno tretmanima koja nude brza i neverovatna rešenja ali za koja se vrlo brzo ustanovi da izazivaju i veliki broj neželjenih efekata. Sve ove ponude pozivaju se na izjave zadovoljnih korisnika, naučna istraživanja, studije i autoritete, ali sve to još nije garancija da će i vama pomoći. Quantum Wellnes jedni je sistem koji  deluje na ključne faktore od kojih zavisi zdravlje i procesi starenja, predvidjajući efikasnost tretmana i postojanje eventrualnih kontraindikacija.

Svi tretmani se sprovode u futursitičkoj kapsuli ili specijalno dizajniranoj sobi gde ste udobno smešteni u stolicama koji vam daju osećaj nulte gravitacije. Tretmani su potpuno neinvazivni i bez bilo kakvih kontraindikacija a njihov cilj je povećanje ćeliske energije i metabolizma, smanjenje oksidativnog stresa, alkalizacija, povećanje cirkulacije i dotoka kiseonika. Svaki tretman brižljivo se planira i testira kako bi se pronašao optimalni program koji će dati maksimalne rezultate.

Tretmani koji vam stoje na raspolaganju podeljeni su u tri programa i koriste razlčite tehnologije za postizanje odredjenih rezultata. Tek na osnovu kompletnog screeninga i stručne analize vašeg zdravlja i mogućnosti preporučićemo vam odgovarajuću program

 Ljudi nikada ranije nisu toliko vodili računa o tome šta jedu i koliko vežbaju kao danas. Trend zdravlja ogleda se i u prepunim salama za vežbanje a mnogi ustaju u 5 ujutro da bi trčali pre nego što krenu na posao. Ono o čemu mnogi i ne razmišljaju a mnogo utiče na zdravlje i psihofizičke mogućnosti  je uticaj stresa i sna.  Prema centrima za kontrolu i prevenciju bolesti, stres i nedostatak sna dovodi do smanjenja produktivnosti u radu a dugoročno može dovesti do depresije, dijabetesa i gojaznosti. Istraživanja su pokazala da takozvana brza dremka u trajanju od 20 minuta u toku dana poboljšava budnost, učenje, kreativnost i raspoloženje …. a redovno sprovodjenje dokazano je da smanjuje stres i rizik od srčanih bolesti. Položaj nulte gravitacije posebno prilagodjena muzika za spavanje i svetla koja se pale pri budjenju savršen je način za povećanje produktivnosti a pomaže u održavanju zdravog načina života.

Napon ćeliske mebrane pokazatelj je zdravlja čitavog organizma. Ćelije su osnovne jedinice života kojima je takodje potrebna hrana. Od  stepena propusnosti ćeliske membrane zavisi hoće li hranjive materiju ući u nju. Što je propusnost veća to će ćelija bolje funkcionisati. Propusnost zavisi od potencijala na ćeliskoj membrani. Veći električni napon ćelije povećava apsorpciju minerala i hranjivih elemenata u ćeliju a istovremeno povećava se i cirkulacija krvi u tkivima, pri čemu u ćelije dolazi i više kiseonika. Veći dotok krvi i kiseonika pruža dodatne pozitivne efekte: smanjenje procesa fermentacije i zakišeljavanja što je i osnovni uzrok starenja kao i nastanka kancera. Samo jedan F.R.T tretman u našoj Quantum Zone kapsuli u mogućnosti je da poveća napon na ćeliskoj membrani od 20 do 70%. Osim toga ova vrsta tretmana podstiče eliminaciju toksina iz ćelije što je ogroman benefit za skoro sve fukcije u organizmu.

Play Video

Dok naučnici sa zapada seku jedan gen iz DNK lanca da bi ga ubacili negde drugde, naučnici na istoku uspeli su pronaći način da utuču na celularni metabolizam kroz odgovarajuce modulirane frekvencije da bi popravili geneticke defekte. Mšljenje zapadnih naučnika je da se samo  10% DNK koristi za gradjenje proteina a da je ostalih 90% takozvano smeće. Naučnici na istoku su uvereni da priroda nije toliko glupa pa su se udružili sa lingvistima i genetičarima da bi zajednicki istrazili tih 90% “smeća” DNK-a. Njihovi rezultati i otkrica su jednostavno REVOLUCIONARNA! Prestanite bacati novac na skupe kreme i kozmetička sredstva koja nude samo trenutna i privremena rešenja. Cela ta industrija već godinama pokušava da reši problem na pogrešnom nivou baveći se probemima koji su vidljivi zanemarujući činjenicu da se problem starenja dešava mnogo dublje u nama. Najnovija istraživanja regenerativne nauke pokazuju konkretne dokaze da se starenje zapravo događa na ćeliskom nivou i da na tom nivou treba usporiti starenje!

Sazanjte šte je Quantum Wellness, zbog čega je jedinstven i koje su mogućnosti i prednosti ovoga sistema.