innovative

wellness technologies

Ekspanzija zdravstvenog turizma i sve veća potražnja za novim uslugama  nameće potrebu i za novim pristupom u wellness industriji. Tržište je preplavljeno proizvodima i uslugama kojima se postižu privremena olakšanja ali često uz dosta neželjenih efekata zbog čega se sve više traže nenvazivna rešenja kojima će se umesto posledica otklonjati uzroci.

Mogućnost da utičemo na zdravlje i procese starenje mnogo pre pojave prvih simptoma i bez upotrebe lekova, hemije i zračenja postala je realnost zahvaljujući  istraživanjima u oblasti koju danas svrstavamo u domen kvantne medicine. Budućnost je stigla u vidu  tehnologija koja su u stanju da otkriju i otklone nepravilnosti još na ćeliskom nivou, pre nego se pojave prvi simptomi i kada ih moguće otkloniti neinvazivnim metodama i  malim promenama u načinu života i ishrane.

Play Video

Omogućite zaposlenima ili svojim klijentima konsultacije i savete o ishrani i zdravlju ili tretmane koji se baziraju na najnovim tehnološkim dostignućima odsada i u vašoj kompaniji, wellness, spa, ili fitnes centru. Nudimo vam koncept koji može unaprediti vaše poslovanje i zadovoljstvo klijenata. Ovaj sistem može biti podrška u sprovodjenju vaših usluga ili kao samostalan sistem kroz B2B model poslovanja a koji je otvoren i za vaše predloge i sugestije.

Zahvaljujući dogogodišnjem iskustvu u obalsti nutricionizma, integrativne i kvantne medicine odabrali smo ono najbolje što nauka i tehnologija trenutno nudi u svetu i sve to upakovali u sistem kojim je moguće  malim promenam u načinu života i ishrane i prijatnim tretmanima preduprediti mnoge estetske i zdravstvene probleme i usporiti procese starenja. 

Za 60 minuta u spcecijano dizajniramim kapsulama moguće je saznati važne informacije o realnom zdravlju svake osobe. Moguće je precizno otkriti gde postoje nepravilnosti u radu organizmu na energetskom i funkcionalnom nivou a odmah zatim ih i otkloniti i tako povratiti energiju i elan za predstojeće dnevne obaveze.

Usluge koje od sada mogu biti dostupne vama i vašim klijentima ili deo ponude i vašeg centra

Online konsultacije sa nutriticionistima i  stručnjacima različith profila integrativne i alternativne medicine.

Neinvazivna funkcionalna procena zdravlja kojom je moguće otkriti, nepravinosti u radu organizma, predispozicije problema i čak predvideti moguće kontraindikacije i efikasnost tretmana ili terapije.

Koktel dobrih frekvencija koje po potrebi opuštaju, podižu raspoloženje, energiju i štite najvredniju imovinu svake osobe.  Popravljaju i regenerišu ono od čega zavisi  zdravlje i procesi starenja – 75 milijardi naših ćelija.

Na izgled I zdravstvlje može uticati hrana,  stres, genetika… Gene (za sada) nije moguće izmeniti ali svakako možemo poraditi na  ishrani. Zamislite da svojim klijentima možete ponuditi obrok koji će im zadovoljiti sve dnevne nutritivne i mineralno vitaminske  potrebe.

BEZ UPOTREBE LEKOVA HEMIJE I ZRAČENJA

Sve je više ljudi koji boluju i umiru od posledica toksina i hemikalija koje unose kroz hranu i lekove. Ironično je to što se sve više trujemo konzumirajući ono što mislimo bi trebalo da nam pomogne u lečenju. Sada smo došli do opasnog nivoa koji se nesme ignorisati.

Mnogi se javljaju za pomoć tek kada je život u pitanju ne obraćajući pažnju na upozorenja koje im je organizam slao kroz simptome kao što su bolovi, ekcem, zamor ili problemi sa snom. To je isto kao kada bi čekali da se fitilj na bombi koji gori, sam od sebe ugasi.

Poslednje statistike ukazuju da 1 od 3 osobe danas umre od posledica dijabetesa, infrakta ili kancera. Autizam je nekada pogadjao jedno dete od 10.000, danas svako 45 dete oboli od ove bolesti. Od nekog oblika ekcema pati 20% populacije. Digestivni problemi pogadjaju 80% a stresom i do 90%. Statistike se iz dana u dan pogoršavaju i sve više će uticati na buduće generacije. 

Nemojte doći u ovu situaciju. Mislite na vreme i nemojte čekati da problem dodje do faze kada je neophodna hitna operacija ili lekovi sa puno neželjenih efekata.

Sve je veći broj onih koji razmišljaju na pravi način i koji su svesni važnosti prevencije, medjutim odabrati u moru ponuda nije ni malo lak zadatak. Na tržištu postoje desetine i stotine proizovda i tretmana koji nude rešenja ali se postavlja pitanje kako odabrati i pravilno proceniti šta je zaista dobro i šta može zaista pomoći.

KAKO DA RAZABERETE ŠTA JE ISTINA U MORU SLOŽENIH INFORMACIJA?

Dnevno izdanje New York Times sadrži onoliko informacija sa koliko se u sedamnestom veku osoba u Engleskoj nije srela celog života. 

Nakon svih godina u kojima ste se patili jedući niskokalorične obroke i namirnice bez masnoće, sada pročitate da je nedavno otkriveno kako transmasne kiseline, nezasićene masnoće iz namirnica, povećavaju rizik od bolesti scra i raka. 

Ti istraživači preporučuju da se u ishranu ponovo uvrste nepreradjene masti kao što su maslinovo ulje i puter – pa čak i svinjka mast. Zašto ste se onda patili s margarinom sve ove godine?

Koje će se nove studije pojaviti sutra? Kako da razdvojite činjenice od izmišlotina? Da li da jednostavno prestanete da jedete? Da li da ponovo počnete da puštite? Uostalom, možda se jednog dana pojavi neka studija kaja dokazuje kako to i nije toliko loše. 

Kako da znate šta je istinito i da shodno tome radite? Kako da prepozate inforamcije koje su dobre za vas i kako da se probijete kroz bujicu ostalih podataka, a da vas oni ne preplave?

ZAŠTO SUMNJATI KADA SE MOŽE PROVERITI?

U želji da konačno rešimo probleme i nedoumice na ova pitanja, napravili smo jedinstven sistem kojim je moguće svakoj osobi realno proceniti zdravlje, ustanoviti funkcionalne, nutritivne i mineralno vitaminske potrebe a zatim na osnovu tako iscrpnih informacija predložiti im optimalne individualne tretmane i programe ishrane uz mogućnost praćenja i čak predvidjanja rezultata.

U mogućnosti smo da  precizno ustanovimo gde postoji problem unutar organizma, kako odredjeni faktori medjusobno utiču jedne na druge i šta je može biti njihov osnovni uzrok.

Tehnologija koju poseduju Kvantne zone u mogućnosti je da otkloni nepravilnosti na samom začetku, kada su još na ćeliskom i fuknkcionalnom nivou i pre pojave simptoma. Čak i ako je prisutan ozbiljan hroničan problem još uvek postoji realna nada za njihovo otklanjanje kada znamo uzrok i gde smo do sada pravili greške. 
 
Na tržištu postoje stotine ponuda koje nude programe za probleme gojaznosti, eliminaciju celulita, smanjenje stresa i podmladjivanja i nismo želeli da budemo još jedna medju njima. U većini slučajeva svaka od ovih ponuda je specijalizovana u nekoj oblasti. Na desetine je ponuda koje promovišu nutritivne programe. (Makrobiotika, Veganska, Row Food, Paleo ishrana, Hrono, mediteranska… Drugi se fokusiraju na dodatcima ishrani  i suplementaciji  dok treći koriste aparate i uredjaje za masažu, eliminaciju bora, celulita i zatezanje mišića. Ono što su vlasnici ovih franišiza vrlo brzo uočili je sledeće:
  • Nedostatak odgovora na mnoga pitanja svojih klijenata.
  • Posle kratkog perioda poboljšanja problem se vraća.
  • Nedostatak stručnog osoblja za sprovodjenje tretmana a samim tim i velika zavisnost od zaposlenih.
  • Kada su u pitanju sistemi koji koriste uredjaje i aparate problem je što se svake godine pojavljuju novi i “bolji “modeli i pre nego što su se stari otplatili.

Imajući sve ovo u vidu želeli smo napraviti koncept koji će ponuditi odgovore i rešenja za ove situacije i na taj način svojim partnerima omogućiti dugoročan i održiv biznis. Ovo je bio veliki izazov koji je zahtevao rešenja koja će biti u mogućnosti  da pronalaze i otklnanjaju uzroke umesto samo posledica.

Za pronalaženje korena problemai bilo je potrebno prvo promeniti mnoge paradigme. Prvo od čega smo pošli je činjenica da je preduslov uspešne terapije dobra dijagnostika kojom je moguće saznati gde postoje problemi i šta je njihov mogući uzrok.

Drugi problem koji je bio pred nama je kako pronaći optimalan način da se problem ili nepravilnost otkloni bez kontraindikacija koje su često uobičajene sa klasičnim tretmanima i terapijama. Treći i možda najteži je bio kako da omogućimo klijentima da i sami mogu proceniti kvalitet i benefit naših tretmana i programa.

Danas nakon 15 godina imamo odgovore i rešenja na ova pitanja. 

Naša formula je jednostavna. Želimo klijentima ponuditi mogućnost da dobiju odgovor na ključna pitanja od kojih zavisi njihovo zdravlje, izgled i procesi starenja.

Sistem je objedinio najsavremeniju tehnologiju u oblasti funkcionalne dijagnostike kojom je moguće svakoj osobi napraviti preciznu procenu zdravlja, predvideti estetske i zdravstvvene probleme i čak pronaći njihov mogući uzrok. Klijent dobija zaista personalizvane tretmane i programe ishrane uz mogućnost praćenja i predvidjanja rezultata.

DIJAGNOSTIKA KOJA PREDVIDJA REZULTATE TERAPIJE

PRO Studio Setup 9-12-2016 Product 5

Ovaj sistem stručnjacima raličitih profila po prvi put nudi mogućnost da svojim klijentima ponude odgovor na važna pitanja u vezi njihovog zdravlja i da čak predvide moguće kontraindikacije i efikasnost tretmana, hrane ili suplementacije koju trebaju koristiti.

Mogućnost da utičemo na zdravlje i procese starenje bez upotrebe lekova, hemije i zračenja prijatnim i potpuno neinvazivnim tretmanima postala je realnost zahvaljujući  istraživanjima u oblasti koju danas svrstavamo u domen kvantne medicine. 

Tehnologija kojom je moguće kontrolisati zdravlje i na daljinu

Povećajte produktivnost i zadovoljstvo klijenata inovativnim uslugama u oblasti lepote i zdravlja.

Upoznajte sistem koji predstavlja sinergiju znaja iz oblasti integrativne i najboljih tehnoloških dostignuća kvantne medicine. Naš je cilj izgradnja mreže partnerskih centara kroz B2B koncept koji je otvoren i za vaše ideje i predloge.

U godini kada proslavljamo dvadesetogodišnjicu rada, osnovali smo klub koji može biti vaša ulaznica u svet lepote, zdravlja i novih poslovnih mogućnosti. Samo za naše klijente omogućili smo vredne usluge u posebne pogodnosti koje mogu biti dostupne i vama, vašim prijateljima, poslovnim partnerima ili klijentima.

Pridružite nam se i saznajte kako da malim promenama u načinu života zaštitite svoju naj vredniju imovinu. Onu od koje zavisi  vaš izgled, zdravlje i brzina kojom starite.  Sazanjte više informacija o mogućnosttima i prednostima kartice lojalnosti.

  • Strastveni ste zagovornik zdravog života ali u moru ponuda i kontradiktornih informacija niste u mogućnosti da pravilno procenite i donosite odluke u pogledu ishrane.
  • Želite da se hranite zdravo i da druge savetujete i motivišete da promene navike i vode računa o tome šta jedu ali vam nedostaje znanje u ovoj oblasti.
  • Dvoumite se izmedju različitih online ponuda i klasične škole i potrebna vam je pomoć u donošenju odluke. 
  •  
  • Nutricionista Marina Luketina Šunjka na jednostavan i lako razumljiv način može vam pomoći da pronadjete odgovore na ova i druga pitanja.
  • Zahvaljući dugovodišnjem iskustvu u oblasti nutricionizma, integrativne i kvantne medine upoznaćete se sa mogućnostima koje stoje na raspolaganju svima koji razmišljaju o važnosti ishrane bez obzira da li im je ona hobi ili posao.