contact

Uvek rado razgovaramo o tome šta radimo, zašto i kako. Kontaktirajte nas za sva pitanja.

Marina luketina šunjka

Autor Quantum Wellness Porgrama

Marina je svoje obrazovanje počela u oblasti molekularne biologije i biohemije da bi nakon diplomiranja na Poljoprivrednom fakultetu stekla i zvanje dijetetičara nutricioniste na Višoj medicniskoj školi u Beogradu . Trenutno je u pripremi doktorata iz oblasti preventivne medicine na  Medicinskom fakultetu u Kragujevcu i na ECPD fakultetu (University for Peace establised by the United Nations)  oblast menadžmenta u zdravstvu. Ovlašteni  je predavač Instituta za negentropisku medicinu Inmed iz Kijeva a u saradnji sa  Medjunarodnim udruženjem za promociju i razvoj kvantne medicine vrši obuku iz oblasti fukcionalne ishrane, kvantno informacione terapije i elektropunkturne dijagnostike.

OBJAVLJENI RADOVI:

  • Časopis Frontier in Public Health 2018; Book Review: Consolitation of Quantitative and Qualitative Research
  • Časopis Farmecenomia. Health economics and therapeutic pathways 2017; Utilization patterns of complementary and alternative medicine in Australia, Canada and United States: popularity of dietary supplements, mind-body and manipulative therapies.
  • Časopis društva za ishranu Srbije: Hrana i Ishrana 2017; Ejekti primene niskoproteinske ishrane kod pacijenata sa dijabetesom tip 1 i hipertenzijom.

Želite lično razgovarati sa nama i mogućnostima saradnje?
Pozovite nas.

 Ako vam je potrebno više informacija o tome kako ovaj kocept može unaprediti vaše poslovanje pozivamo vas da nas posetite i kroz lično iskustvo lakše procenite naše mogućnosti. Popunite našu kontakt formu a mi će mo vas kontaktirati radi zakazivanja terimina za sastanak i prezentaciju.

Please enter your email, so we can follow up with you.