FUNKCIONALNA

DIJAGNOSTIKA

bez bola, hemije i zračenja.

Savremene medicina u većini slučajeva problemima se bavi kada se pojave simptomi i kada je često jedino rešenje hiruška intervencija. Najnovija dostignuća u oblasti biofizike i bioinformatike nepravilnosti i promene mogu uočiti mnogo ranije, kada su još  na funkcionalnom i energetskom nivou i kada se umesto lekova, hemije i zračenja mogu sprečiti i otkloniti malim promenama u načinu života.

IDEJE ZA POKLON

Gift kartice će vas spasiti beskrajnog razmišljanja, agonije donošenja izbora vezano za poklone, troškove i razočarenja ako odaberete pogrešan dar. U isto vreme, osoba kojoj ste poklonili karticu ima mogućunost da sama odabere svoj poklon.

GIFT CARD 30 €

Kao što  postepeno starimo, tako i  bolest ne nastaje odjednom. Ona se postepeno razvija, iscrpljuje organizam a da nismo ni svesni opasnosti kojima smo izloženi. Ova kartica izmedju ostalog nudi mogućnost da nepravilnosti u radu vašeg organizma i predispozicije za razvoj bolesti otkrijete mnogo pre pojave simptoma. 

GIFT CARD 150 €

Umesto da odlazite na desetine često nepotrebnih pregleda, testova i analiza nudimo vam mogućnost da brzo i jednostavno saznate gde može biti osnovni uzok vašeg problema i da se pažnja tamo usresredi. Dugoročno cilj je skraćenje procedure uspostavljanja dijagnoze i pravljenje personalizovanih programa ishrane i terpije.