FUNKCIONALNA

DIJAGNOSTIKA

Pravovremeno i ispravno dijagnostifikovanje problema  oduvek je bila osnova dobrog i uspešnog tretmana, ishrane ili terapije. Uobičajeno je da se to radi uredjajima poput rengena, ultrazvuka CT.a ili biohemiskim testovima krvi i drugih telesnih tečnosti. Jedan od problema je što to nekada  traje dugo, neko ima strah od igala i ako se to mora raditi često onda je i skupo. Drugi i mnogo važniji je činjenica da uobičajene metode otkrivaju problem kada je on već odavno prisutan i kada su neophodne hiruške intervencije.

Mi koristimo inovativnu tehnologiju koja je potpuno neinvazivna a njena osnovana prednost se ogleda u mogućnosti da otkrije početne nepravilnosti mnogo pre pojave simptoma i drugih načina dijagnostike.

Da li se osećate umorno i bez energije? Treba vam kafa, slatkiši ili energetsko piće da vas podigne. Imate problema sa alergijama, nadimanjem, lošim varenjem ili viškom kilograma. Znate li šta je uzrok vaših problema i da li vam ono što koristite zaista koristi ili samo bacate novac. Na ova i mnoga druga pitanja morate znati odgovor pre nego što počnete koristi bilo koji oblik terapije ili lečenja. 

TEHNOLOGIJA KOJA UBRZAVA PROCES DIJAGNOSTIKE

U medicnskoj školi, lekari nauče da koriste stetskop i da čitaju rengenske snimke kako bi saznali šta se dešava unutar organizma pacijenta dok  nutricionisti koriste vagu i santimetar kako bi na osnovu odnosa tezine i visine preporucili optimalnu dijetu. Krajnje je vreme da ovu tehnologiju koja je stara čitav jedan vek zamenimo novim savremenim tehnologijama.
 
Inovativna bionformaciona tehnologija ima za cilj da primarnu zdravstvenu zaštitu učini efikasnijom i da strucnjacima razlicitih specijalnosti pomogne da bolje odrede prioritet pri proceni pacijenta ili klijenta. 
 
Umesto da ih šalje na desetine često nepotrebnih pregleda, testova i analiza ova tehnologija im nudi mogućnost da veoma brzo i jednostavno saznaju gde može biti osnovni uzok problema i da se pažnja tamo usresredi. Dugoročno cilj je skraćenje procedure uspostavljanja dijagnoze, pravljenje personalizovanih programa. 
 
Lekar, na primer, može na osnovu rezultata krvi, rengenskog ili ultrazvučnotg izveštaja zaključiti da su rezultati dobri i da pacijentu preporuči neke druge preglede ili pak preporuči terapiju koja je neodgovarajuća. Uredjajai za funkcionalnu procenu organizma u mogućnosti su da otkriju promene na energetskom i funkcionalnom nivou. Nepravilnosti koje još nisu morfološki vidljive i kada simptomi još nisu prisutni čime se stiče mnogo bolja slika o stavrnom zdravstvenom stanju pacijenta pa samim tim i mogućnost za bolji odabir terapije.

GIFT CARD 30 €

Da li se osećate umorno i bez energije? Treba vam kafa, slatkiši ili energetsko piće da vas podigne. Imate problema sa alergijama, nadimanjem, lošim varenjem ili viškom kilograma. Znate li šta je uzrok vaših problema i da li vam ono što koristite zaista koristi ili samo bacate novac. Na ova i mnoga druga pitanja morate znati odgovor pre nego što počnete koristi bilo koji oblik terapije ili lečenja. Ova poklon kartica omogućiće Vama ili osobi kojoj je poklonite jednu od 9 ponudjenih uslugu funkcionalne dijagnostike po vašem izboru. 

PREVENTIVNA FUNKCIONALNA PROCENA ZDRAVLJA
 • Saznajte gde postoje  nepravilnosti u radu vašeg organizma kao i predispozicije za nastanak estetskih i zdravstvenih problema i nekoliko godina pre pojave prvih simptoma.

Preventivni screening funkcionalnog stanja organa i organiskih sistema je najbolji poklon koji možete nekome dati. Osnovni cilj ovog pregleda je pronalaženje skrivenih nepravilnosti u radu organizma i pronalaženje predispozicIja i bolesti mnogo pre simtoma. 

PREDNOSTI FUNKCIONALNE DIJAGNOSTIKE.

Uobičajenim dijagnostičkim metodama poput rengena, ultrazvuka ili magnetne rezonance moguće je ustanoviti morfološke promene i saznati da li imamo fizičko oštećenje, prelom cistu, polip ili kancer ali ne i male funkcionalne promene i nepravilnosti koje su  veoma važne ukoliko želimo pronaći uzrok  problema. Umesto da zbog stomačnih problema odmah radimo preglede poput kolonoskopije i gastroskopije koje su vrlo neprijatne i bolne mnogo je logičnije prvo uraditi funkcionanu procenu kompletnog organaizma ili ciljanu analizu creva i otkloniti sumnju. Na ovaj način možete uštediti  dosta novca i vremena.

PRIMER IZ PRAKSE:

Cena Kolonskopskog i gastroskopskog pregleda sa lokalnom anestezijom i uzimanja histopatološkog uzorka kreće se izmedju 350 i 400 eura dok bi  funkciolana analiza creva  30 eura. 

OSTALE PREDNOSTI OVE DIJAGNOSTIKE:

 • Informacije koje će te dobiti na ovaj način nije moguće  saznati uobičajenim metodama dijagnostike.
 • Zamenjuje desetine često nepotrebnih pregleda, testova i analiza.
 • Uobičajenim metodama dijagnostike moguće je saznati kako organ izgleda ali ne i kako on radi i funkcioniše i nisu namenjni za pronalaženju uzroka i mehanizama nastanka vašeg problema.
 • Imaćete preciznu procenu zdravlja, funkcionalno stanje svih organa i saznaćete gde postoje predispozicije za razvoj nekih ozbiljinih.
 • Ukoliko je potrebn i ukoliko želite metodom diferencialne dijagnostike možemo pronaći i eventualni uzrok vaših trenutnih zdravstvenih i estetskih problema.
 • Poptupno su neinvazivni i bez bilo kakvih kontraindikacija.

Procedura:

Nakon Screeninga koji je potpuno neinvazivan i bez bilo kakvih kontraindikacije dobićete izvštaj koji će ukazati gde postoje nepraivlnosti u vašem organizmu. 

FUNKCIONALNA PROCENA JEDNOG ORAGANA PO VAŠEM IZBORU

Imate li problema sa varenjem ili nadimanjem ili  nemožete smršati iako vodite računa o ishrani i koristite različite preparate, probiotike ali bez rezultata. Ultrazvučni, Kolonskopski ili Gastroskopski pregled  nije pokazao nikakve promene i nepravilnosti ali vi i dalje imate proableme. Šta je rešenje?

Za samo desetak minute možete saznati vredne informacije o funkcijionalnom stanju želuca, creva, štitne, pankreasa ili bilo kojeg drugog organa potpuno neinvazivnom metodom. 

Uobičajenim dijagnostičkim metodama poput rengena, ultrazvuka ili magnetne rezonance moguće je ustanoviti morfološke promene i saznati da li imamo fizičko oštećenje, prelom cistu, polip ili kancer ali ne i male funkcionalne promene i nepravilnosti koje su  veoma važne ukoliko želimo pronaći uzrok  problema. Umesto da zbog stomačnih problema odmah radimo preglede poput kolonoskopije i gastroskopije koje su vrlo neprijatne i bolne mnogo je logičnije prvo uraditi funkcionanu procenu creva i želutca. Na ovaj način možete uštediti  dosta novca i vremena.

Cena Kolonskopskog i gastroskopskog pregleda sa lokalnom anestezijom i uzimanja histopatološkog uzorka kreće se izmedju 350 i 400 eura dok bi  funkciolana analiza creva i želudca iznosila 50 eura. U nastavku pogledajte više informacija o cenama funkcionalnih analiza. 

OSTALE PREDNOSTI OVE DIJAGNOSTIKE:

 • Informacije koje će te dobiti na ovaj način nije moguće  saznati uobičajenim metodama dijagnostike.
 • Zamenjuje desetine često nepotrebnih pregleda, testova i analiza.
 • Uobičajenim metodama dijagnostike moguće je saznati kako organ izgleda ali ne i kako on radi i funkcioniše i nisu namenjni za pronalaženju uzroka i mehanizama nastanka vašeg problema.
 • Imaćete preciznu procenu zdravlja, funkcionalno stanje svih organa i saznaćete gde postoje predispozicije za razvoj nekih ozbiljinih kao i uzrok vaših trenutnih zdravstvenih i estetskih problema.
 • Poptupno su neinvazivni i bez bilo kakvih kontraindikacija.

Uzroci alergije ili intolerancije za svaku osobu je različit. Testovi intolerancije na hranu i alergo testovi mogu ukazati na koju hranu naše telo negativno reaguje a izbegavanjem ove hrane prvi je korak koji možete preduzeti kako bi izbegli uobičajene neprijatnosti koje su vezane za probleme intoleracnije. Na raspolaganju su vam tri metode. Test Intolerancije na hranu koji otkriva pojavu IgG antitela u krvi ili BRS I EAV testovi koji mere energetske odgovore organizma primenom biorezonance. 

Da li znate koji simptomi mogu biti povezani sa netolerancijom na neku hranu? Iskoristite ovu mogućnost i saznajte kako laktoza iz mleka ili gluten koji se nalazi u proizvodima od pšenice deluje na vaš organizam.

 

U današnje vreme, sve je više ljudi koji se hrane nezdravo i kojima je  jako teško da obezbede potrebnu dnevnu količinu vitamina za pravilno funkcionisanje organizma. Takođe, mnoge restriktivne dijete za mršavljenje mogu dovesti do nedostatka vitamina.

Kako doktori navode, slab unos vitamina u organizam priprema teren da se bolesti lakše pojave, tj. kada fale vitamini organizam teže obavlja svoje funkcije. Vitamini deluju kao saučesnici u svim reakcijama koje se dešavaju u našem organizmu. I upravo kada nam fale vitamini, organizam nam šalje čudne znake na koje moramo obratiti pažnju. Pokazatelji nedostatka nekih vitamina su različiti i mogu biti dosta zbunjujući zbog čega je vrlo važno pravilno vršiti njihovu procenu.

 • Imate li višak kilograma, alergiju probleme na koži ili visok holesterol čak i kada vodite računa o ishrani?
 • Imate li želju za kafom, šećerom, brzom hranom ili  probleme sa probavom? Sve su to mogući simptomi toksičnosti i znak da je pravo vreme da se pozabavite ovim problemom. 
 • Quantum Wellness nudi dva nivoa procene i detoksikacije. Prvi nivo je procena organa i organskih sistema a drugi je ćeliska toksičnost.  “Medical Twilight Zone” je izraz koji se koristi kada medicina nema objašnjenje ili dijagnozu za pacijenta koji se loše oseća.U velikom broju slučajeva laboratoriski testovi i analize kao što su X-zraci, PET scans, MRI-ih, CT…mogu pokazati da nema  znakova abnormalnosti. Ovo se moze ocekivati  jer ni jedan od tih testova nije ni namenjeni za merenje parametara “zdravlja”ćelije i ćeliske toksičnosti I kiseelosti organizma.
 • Tržište je preplavljeno  proizvodima koji nude čarobna rešenja za sve zdravstvene i estetske probleme uključujući i rak. Napokon je takvom načinu oglašavanja došao kraj zahvaljujući  tehnologiji koja je u mogućnonsti da predvidi kako lek, dodatak ishrani, kozmetika ili šampon za kosu deluju na organizam i pre njegovog korišćenja. Na ovaj način možete saznati da li je čudotvorna biljka Imela, Kanabis ili bilo koja druga biljka, dodatak ishrani, homeopatski preparat ili lek zaista spasonosno rešenje za vas ili samo gubite vreme i bacate novac.

ENERGETSKA PROCENA ORGANIZMA.

 • Energija je jedan od najvažnih faktora od kojih zavise skoro sve funkcije organizma i zato je informacija o nivou energije i njenom protoku od ključnog značaja za vaše zravlje.
 • Nivo opšte i energije koju poseduju ćelije organizma jedan su od ključnih faktora od koji zavisi zdravlje i procesi starenja.
 • Optimalna energija organa i organizma u celini  je prvi uslov da vaš organizam bude u stanju  da otkloni nepravilnosti   i ” popravi” ga.  Dostignuća iz oblasti kvantne medicine pokazala su da zdravlje direktno zavisi od frekvencije i potencijala vaših ćelija. Njihova optimalna energija trebala bi biti izmedju 70 i 80 mV. Ako njen napon padne ispod ovih vrednosti mogu nastati odredjni funkcionalni problemi.  Ispod 30mV ćelija gubi mehanizam “apoptoze” i počinje da se nekontrolisano deli i umnožava što je prvi pokazatelj mogućih kancerogenih promena i kranji trenutak da počnete razmišljati ozbiljno o svom zdravlju i životu.  

Ponuda podrazumeva.

PROCENA OPŠTE ENERGIJE I INFARMACIONO – VIBRACIONIH ENERGIJA ČAKRI

 • Inforamcije o protoku energije i energetskom potencijalu organizma i organa na ćeliskom nivou moguće je izmeriti uredjajima koja se baziraju na Biorezonantnoj tehnologiji i merenjem ćeliskog membranskog potencijala i takozvanim čakra testom. 

Povišeni oksidativni stres glavni je činilac u degenerativnim bolestima kao što su rak, srčana bolest, sindrom hroničnog umora i neurodegenerativnih bolesti. Ovi problemI se javljaju usled dugogodišnje nesposobnosti da se organizam uspešno prilagodi oksidativnim stresorima. To se događa kada antioksidacijska odbrana organizma nije dovoljna za neutralizaciju opasnih jedinjenja slobodnih radikala nazvanih reactive oxygen species  (ROS). 

Mitohondrije su najbolji čistači ćeliskog oksidativnog stresa. Postoji veliki broj dokaza koji potvrdjuju vezu mitohondriske disfunkcije i oksidativnog stresa u patogenezi neurodegenerativnih bolesti, zbog čega terapeutski pristupi koji povezuju mitohondrijsku disfunkciju i oksidativna oštećenja obećavaju dobre rezultate. More info… 

Merenje oksidativnog stresa može se sprovoditi putem krvi ili BRS metodom

 

Uuobičajeno je da posle izlasa iz ordinacije imamo vše pitanja nego odgovora. Odlučili smo da ovaj trend promenimo. Imamo alate i znanje da vam priužimo odgovor na većinu vaših pitanja i nedoumica.

GIFT CARD 150 €

Umesto da radite na desetine često nepotrebnih pregleda, testova i analiza ova kartica nudi mogućnost da veoma brzo i jednostavno saznate gde može biti osnovni uzok problema i da  pažnju tamo usresredite. Ova poklon kartica omogućiće Vama ili osoba kojoj je poklonite čak 9 usluga funkcionalne dijagnostike. Ukoliko se opredelite za ovu opciju uštedećete 120 eura.
PREVENTIVNA FUNKCIONALNA PROCENA ZDRAVLJA
 • Saznajte gde postoje  nepravilnosti u radu vašeg organizma kao i predispozicije za nastanak estetskih i zdravstvenih problema i nekoliko godina pre pojave prvih simptoma.

Preventivni screening funkcionalnog stanja organa i organiskih sistema je najbolji poklon koji možete nekome dati. Osnovni cilj ovog pregleda je pronalaženje skrivenih nepravilnosti u radu organizma i pronalaženje predispozicIja i bolesti mnogo pre simtoma. 

PREDNOSTI FUNKCIONALNE DIJAGNOSTIKE.

Uobičajenim dijagnostičkim metodama poput rengena, ultrazvuka ili magnetne rezonance moguće je ustanoviti morfološke promene i saznati da li imamo fizičko oštećenje, prelom cistu, polip ili kancer ali ne i male funkcionalne promene i nepravilnosti koje su  veoma važne ukoliko želimo pronaći uzrok  problema. Umesto da zbog stomačnih problema odmah radimo preglede poput kolonoskopije i gastroskopije koje su vrlo neprijatne i bolne mnogo je logičnije prvo uraditi funkcionanu procenu kompletnog organaizma ili ciljanu analizu creva i otkloniti sumnju. Na ovaj način možete uštediti  dosta novca i vremena.

PRIMER IZ PRAKSE:

Cena Kolonskopskog i gastroskopskog pregleda sa lokalnom anestezijom i uzimanja histopatološkog uzorka kreće se izmedju 350 i 400 eura dok bi  funkciolana analiza creva  30 eura. 

OSTALE PREDNOSTI OVE DIJAGNOSTIKE:

 • Informacije koje će te dobiti na ovaj način nije moguće  saznati uobičajenim metodama dijagnostike.
 • Zamenjuje desetine često nepotrebnih pregleda, testova i analiza.
 • Uobičajenim metodama dijagnostike moguće je saznati kako organ izgleda ali ne i kako on radi i funkcioniše i nisu namenjni za pronalaženju uzroka i mehanizama nastanka vašeg problema.
 • Imaćete preciznu procenu zdravlja, funkcionalno stanje svih organa i saznaćete gde postoje predispozicije za razvoj nekih ozbiljinih.
 • Ukoliko je potrebn i ukoliko želite metodom diferencialne dijagnostike možemo pronaći i eventualni uzrok vaših trenutnih zdravstvenih i estetskih problema.
 • Poptupno su neinvazivni i bez bilo kakvih kontraindikacija.

Procedura:

Nakon Screeninga koji je potpuno neinvazivan i bez bilo kakvih kontraindikacije dobićete izvštaj koji će ukazati gde postoje nepraivlnosti u vašem organizmu. 

FUNKCIONALNA PROCENA JEDNOG ORAGANA PO VAŠEM IZBORU

Imate li problema sa varenjem ili nadimanjem ili  nemožete smršati iako vodite računa o ishrani i koristite različite preparate, probiotike ali bez rezultata. Ultrazvučni, Kolonskopski ili Gastroskopski pregled  nije pokazao nikakve promene i nepravilnosti ali vi i dalje imate proableme. Šta je rešenje?

Za samo desetak minute možete saznati vredne informacije o funkcijionalnom stanju želuca, creva, štitne, pankreasa ili bilo kojeg drugog organa potpuno neinvazivnom metodom. 

Uobičajenim dijagnostičkim metodama poput rengena, ultrazvuka ili magnetne rezonance moguće je ustanoviti morfološke promene i saznati da li imamo fizičko oštećenje, prelom cistu, polip ili kancer ali ne i male funkcionalne promene i nepravilnosti koje su  veoma važne ukoliko želimo pronaći uzrok  problema. Umesto da zbog stomačnih problema odmah radimo preglede poput kolonoskopije i gastroskopije koje su vrlo neprijatne i bolne mnogo je logičnije prvo uraditi funkcionanu procenu creva i želutca. Na ovaj način možete uštediti  dosta novca i vremena.

Cena Kolonskopskog i gastroskopskog pregleda sa lokalnom anestezijom i uzimanja histopatološkog uzorka kreće se izmedju 350 i 400 eura dok bi  funkciolana analiza creva i želudca iznosila 50 eura. U nastavku pogledajte više informacija o cenama funkcionalnih analiza. 

OSTALE PREDNOSTI OVE DIJAGNOSTIKE:

 • Informacije koje će te dobiti na ovaj način nije moguće  saznati uobičajenim metodama dijagnostike.
 • Zamenjuje desetine često nepotrebnih pregleda, testova i analiza.
 • Uobičajenim metodama dijagnostike moguće je saznati kako organ izgleda ali ne i kako on radi i funkcioniše i nisu namenjni za pronalaženju uzroka i mehanizama nastanka vašeg problema.
 • Imaćete preciznu procenu zdravlja, funkcionalno stanje svih organa i saznaćete gde postoje predispozicije za razvoj nekih ozbiljinih kao i uzrok vaših trenutnih zdravstvenih i estetskih problema.
 • Poptupno su neinvazivni i bez bilo kakvih kontraindikacija.

Uzroci alergije ili intolerancije za svaku osobu je različit. Testovi intolerancije na hranu i alergo testovi mogu ukazati na koju hranu naše telo negativno reaguje a izbegavanjem ove hrane prvi je korak koji možete preduzeti kako bi izbegli uobičajene neprijatnosti koje su vezane za probleme intoleracnije. Na raspolaganju su vam tri metode. Test Intolerancije na hranu koji otkriva pojavu IgG antitela u krvi ili BRS I EAV testovi koji mere energetske odgovore organizma primenom biorezonance. 

Da li znate koji simptomi mogu biti povezani sa netolerancijom na neku hranu? Iskoristite ovu mogućnost i saznajte kako laktoza iz mleka ili gluten koji se nalazi u proizvodima od pšenice deluje na vaš organizam.

 

U današnje vreme, sve je više ljudi koji se hrane nezdravo i kojima je  jako teško da obezbede potrebnu dnevnu količinu vitamina za pravilno funkcionisanje organizma. Takođe, mnoge restriktivne dijete za mršavljenje mogu dovesti do nedostatka vitamina.

Kako doktori navode, slab unos vitamina u organizam priprema teren da se bolesti lakše pojave, tj. kada fale vitamini organizam teže obavlja svoje funkcije. Vitamini deluju kao saučesnici u svim reakcijama koje se dešavaju u našem organizmu. I upravo kada nam fale vitamini, organizam nam šalje čudne znake na koje moramo obratiti pažnju. Pokazatelji nedostatka nekih vitamina su različiti i mogu biti dosta zbunjujući zbog čega je vrlo važno pravilno vršiti njihovu procenu.

 • Imate li višak kilograma, alergiju probleme na koži ili visok holesterol čak i kada vodite računa o ishrani?
 • Imate li želju za kafom, šećerom, brzom hranom ili  probleme sa probavom? Sve su to mogući simptomi toksičnosti i znak da je pravo vreme da se pozabavite ovim problemom. 
 • Quantum Wellness nudi dva nivoa procene i detoksikacije. Prvi nivo je procena organa i organskih sistema a drugi je ćeliska toksičnost.  “Medical Twilight Zone” je izraz koji se koristi kada medicina nema objašnjenje ili dijagnozu za pacijenta koji se loše oseća.U velikom broju slučajeva laboratoriski testovi i analize kao što su X-zraci, PET scans, MRI-ih, CT…mogu pokazati da nema  znakova abnormalnosti. Ovo se moze ocekivati  jer ni jedan od tih testova nije ni namenjeni za merenje parametara “zdravlja”ćelije i ćeliske toksičnosti I kiseelosti organizma.
 • Tržište je preplavljeno  proizvodima koji nude čarobna rešenja za sve zdravstvene i estetske probleme uključujući i rak. Napokon je takvom načinu oglašavanja došao kraj zahvaljujući  tehnologiji koja je u mogućnonsti da predvidi kako lek, dodatak ishrani, kozmetika ili šampon za kosu deluju na organizam i pre njegovog korišćenja. Na ovaj način možete saznati da li je čudotvorna biljka Imela, Kanabis ili bilo koja druga biljka, dodatak ishrani, homeopatski preparat ili lek zaista spasonosno rešenje za vas ili samo gubite vreme i bacate novac.

ENERGETSKA PROCENA ORGANIZMA.

 • Energija je jedan od najvažnih faktora od kojih zavise skoro sve funkcije organizma i zato je informacija o nivou energije i njenom protoku od ključnog značaja za vaše zravlje.
 • Nivo opšte i energije koju poseduju ćelije organizma jedan su od ključnih faktora od koji zavisi zdravlje i procesi starenja.
 • Optimalna energija organa i organizma u celini  je prvi uslov da vaš organizam bude u stanju  da otkloni nepravilnosti   i ” popravi” ga.  Dostignuća iz oblasti kvantne medicine pokazala su da zdravlje direktno zavisi od frekvencije i potencijala vaših ćelija. Njihova optimalna energija trebala bi biti izmedju 70 i 80 mV. Ako njen napon padne ispod ovih vrednosti mogu nastati odredjni funkcionalni problemi.  Ispod 30mV ćelija gubi mehanizam “apoptoze” i počinje da se nekontrolisano deli i umnožava što je prvi pokazatelj mogućih kancerogenih promena i kranji trenutak da počnete razmišljati ozbiljno o svom zdravlju i životu.  

Ponuda podrazumeva.

PROCENA OPŠTE ENERGIJE I INFARMACIONO – VIBRACIONIH ENERGIJA ČAKRI

 • Inforamcije o protoku energije i energetskom potencijalu organizma i organa na ćeliskom nivou moguće je izmeriti uredjajima koja se baziraju na Biorezonantnoj tehnologiji i merenjem ćeliskog membranskog potencijala i takozvanim čakra testom. 

Povišeni oksidativni stres glavni je činilac u degenerativnim bolestima kao što su rak, srčana bolest, sindrom hroničnog umora i neurodegenerativnih bolesti. Ovi problemI se javljaju usled dugogodišnje nesposobnosti da se organizam uspešno prilagodi oksidativnim stresorima. To se događa kada antioksidacijska odbrana organizma nije dovoljna za neutralizaciju opasnih jedinjenja slobodnih radikala nazvanih reactive oxygen species  (ROS). 

Mitohondrije su najbolji čistači ćeliskog oksidativnog stresa. Postoji veliki broj dokaza koji potvrdjuju vezu mitohondriske disfunkcije i oksidativnog stresa u patogenezi neurodegenerativnih bolesti, zbog čega terapeutski pristupi koji povezuju mitohondrijsku disfunkciju i oksidativna oštećenja obećavaju dobre rezultate. More info… 

Merenje oksidativnog stresa može se sprovoditi putem krvi ili BRS metodom

 

Uuobičajeno je da posle izlasa iz ordinacije imamo vše pitanja nego odgovora. Odlučili smo da ovaj trend promenimo. Imamo alate i znanje da vam priužimo odgovor na većinu vaših pitanja i nedoumica.

Sve procedure screeninga i testova potupuno su neinvazivni i mogu ih koristiti i trudnice.  Prvi korak je screening  kompletnog organizma koji se sprovodi  u specijalno dizajniranim kapsulama dok ste udobno smešteni u položaju koji vam daje osećaj nulte gravitacije. Preko senzora koji se prislone na odredjene zone  tela vrši se merenje različitih parametara.

Ovi softveri u zavisnosti od potreba mogu istovremeno meriti od nekoliko desetina do nekoliko stotina parametara. Od  krvnog pritiska, pulsa, konceteacije kiseonika, procenata tečnosti i masnoće pa do vrlo  slozenih biofizičkih analiza koji mogu ukazati ne samo gde se problem nalazi mnogo pre durgih metoda već i šta je njihov uzrok. Mogućnost pronalaženja osnovnog uzroka jedna je od najvažnih benefita ove vrste dijagnostike.

Sistem se bazira na najnovijoj biorezonantoj i kvantno informcionoj tehnologiji koja meri biofizičke parametre unutar organizma preko senzora koji se stavljaju na odredjene delove tela. Podatci o funkciji svih organa brzinom 500 milisekundi prenose se u realnom vremenu na PC gde se obradjuju uz pomoć softvera a zatim se u obliku grafikona prikazuju na ekranu.

Ovo je odličan način da saznate gde postoje funkcionalne nepravilnosti u radu vašeg orgniazma mnogo pre pojave  bilo kakvnih simptoma. Kada se problem uoči na ovom nivou moguće je malim promenama u ishrani  i prijatnim energetskim tretmanima preduprediti mnoge zdravstvene i estetske probleme. Uobičajeni preventivni  screening u zavisnosti od informacija koje želimo saznati traje petnestak minuta a rezultati se dostavljaju na mail. Ukoliko je potreno moguće je zakazati i individualne konsultacije u našem centru ili online.Saznaj više…

Please enter your email, so we can follow up with you.