često postavljana pitanja

Quantum Wellness je inovativan wellness koncept koji svojim korisinicima nudi mogućnost da holisitičkim programima i malim promenama u načinu života i ishrane utiču na ključne faktore od kojih zavisi zdravlje i procesi starenja.

Namenjen je osobama koji žele da saznaju uzrok svojih estetskih ili zdravstvenih problema i da u moru često kontradiktornih informacija saznaju odgovor i rešenje za svoj problem. 

Quantum Wellness umesto lekova nudi personalizovane programe kojima se aktiviraju prirodni isceliteljski mehanizmi organizma da se sam regeneriše i leči.

Zahvaljujući sinergji konvencionalne, integrativne i najnovijim tehnološkim dostignućima kvantne medicine u mogućnosti smo da otkrijemo i otklonimo nepravilnost pre pojave simptoma aktiviranjem prirodnih iscelitelskih sposobnosti organizma da se sam regeneriše i leči.

Ono što Quantum Wellness čini jedinstvenim su multifunckionalne i savremeno dizajnirane kapsule (kvantne zone)  koje su opremeljne različitim softverima za dijagnostiku i terpiju.

 • Ovi softveri u mogućnosti su da bez bola, hemije i zračenja otkriju i otklone energetske i funkcionalne  nepravilnosti organizma pre pojave simptoma i na taj način preduprede mnoge estetske i zdravstvene probleme i uspore procese starenja.
 • Polazeći od činjenice da je svaka osoba jedinstvena ovaj koncept vodi računa o individualnim potrebama i mogućnostima svake osobe.
 • Zamislite da vašim klijentima u fitness centru, ili gostima u  hotelu možete ponuditi personalizovane prgrame ishrane, potpuno individualne tretmane i terapije na osnovu uzroka njihovog problema uz mogućnost da se prate, procenjuju i čak predvide efiasnost tretmana ili terapija.
 • Quantum Wellness koncept nudi sasvim novi pristup u sprovodjenju uobičajenih programa poput detoksikacije, korekcije težine ili anti age programa.
 • TERAPEUTSKE PREDNOSTI

  Tokom tretmana, koristeći principe biorezonance, stimulišu se telesni mehanizmi za samoregulaciju, što rezultira vrhunskim terapijskim efektima.

  DIJAGNOSTIČKE PREDNOSTI

  Inovativna tehnologija koja je implementirana u kapsulama za samo nekoliko minuta meri nekoliko stotina paramentara unutar organizma a zatim nakon što ih softver analizira, prikazuje na monitoru u vidu grafika i tekstualnih izveštaja. Na osnovu ovih podataka stručnjaci u našem matičnom centru odabraće odgovarajući program koji koristeći principe biorezonance stimulišu telesne mehanizme za samorugulaciju kao i predlog i smernice za dalje korake.

  Nakon što klijent odabere opciju koja odgovoara njegovoim potrebama i mogućnostima, za svakog klijenta se pravi potpuno personalizovanI programI čiji je cilj podrška u sprovodjenju detoksikcionih funkcija, podizanje energije i aktiviranje prirodnih imunoloških i isceliteljskih mehanizama organizma. Sve dijagnostičko terapeutske procedure sprovode se u kapsuli uz odgovarajuće nutritivne smernice i proizvode koji prestavljaju podršku u sprovodjenju programa.

  BEZ LEKOVA HEMIJE I ZRAČENJA
  Umesto lekova Quantum Wellness nudi prijatne tretmane, i proizvode koji se baziraju na iskustvu integrativne i najnovim dostignućima kvantne medicine.

  PREDVIDJANJE KONTRAINDIKACIJA

  Tržište je preplavljeno proizvodima i uslugama kojima  se vrlo često  tek nakon izvesnog vremena ustanovi da imaju i ozbilne neželjene efekte zbog čega će vaši klijenti biti oduševljeni sa mogućnošću da u vašem centru mogu pronaći odgovore na svoje simptome i  pratiti efikasnost tretmana i programa koje koriste.

  PERSONALIZACIJA PROGRAMA I PROIZVODA
  Svaki proizvod ili tretman individualno se prilagodjava za svakog klijentu tako što se prethodno testira i analizira njegova efikasnost ili postojanje eventualnih kontraindikacija. Na ovaj način smo sigurni da klijent koristi ne samo efikasne već i potpuno bezbedne proizvode ili tretmane čime stičete lojalnost svojih klijenata.

  UMESTO SIMPTOMA BAVIMO SE UZROCIMA

  Uobičajenim proizvodima i tretmanima koji se koriste  u većini slučajeva  otklanjaju se simptomi zbog čega je sve veća potražnja za programima koji se poput Quatum Wellness koncepta koji aktiviraju prirodne isciliteljske sposobnosti organizma da otklanjaju uzroke estetskih i zdrastvenih problema.

  Quantum Zone podrazumeva  prostor u kojem je instalirana multifunkcionalana i savremeno dizajnirana kapsula koja je opremljena inovativnim softverima za sprovodjenje različiti dijagnostičko terapeutskih programa. U ovoj kapsuli koja zadovoljava standard zlatnog preseka, implementirani su  različiti dijagnostičko terapeutski softveri koji su u stanju da deluju na ključne faktrore od kojih zavisi zdravlje i procesi starenja.

  Quantum Zone from Quantum Zone on Vimeo.

  HOTERIJERSTVO
  Koncept Healty i Healing hotela postao je globalni trend I sve više postaje standard u svetskom hotelijerstvu. Za razliku od uobičajenih usluga ovi hoteli nude ne samo usluge masaža, spa tretmane već I personalizovane programe detoksikacije i regeneracije čiji je cilj otklanjanje estetskih I zdravstvenih problema. Sve je više gostiju koji žele odmor na kojem neće morati da menjaju svoje zdrave navike u ishrani zbog.

  Zamislite da za vreme boravka u hotelu imate mogućnost da konzumirate hranu koja je 100% prilagodjena potrebama vašeg organizma. Zahvaljujući tehnologiji koju posedujemo, u mogućnosti smo da za svaku osobu dizajniramo optimalan način ishrane i programe sa ciljem detoksikacije, mršavljenja, povećanju energije ili imuniteta. Sedam dana pre dolaska u hotel potrebno je da zakažete termin za nutritivnu porocenu. Dolaskom u naš centar u Beogradu, ili u nekom od naših partnerskih centara prezentovaćemo vam kompletnu proceduru i prednosti tehnologije koju koristimo, a zatim ukoliko ste zainteresovani, možemo sprovesti screening i procenu vašeg zdravlja. Nutritivna procena sprovodi se u inovativnoj kapsuli dok ste udobno smešteni u položaju koji vam nudi osećaj sličan nultoj gravitaciji i potpuno je neinvazivna. Kompletnu proceduru koja se sprovodi u našem centru u Qataru, a koja će uskoro biti dostupna u našim partnerskim hotelima i kompanijama u Srbiji, možete pogledati na ovom videu. >>

  SPORT I FITNESS
  Kao što od količine goriva u rezervoaru automobila zavisi koliko kilometara će preći vaš automobil tako i od energetskog potencijala vaših ćelija zavise Vaše fizičke performanse i rezultati. QW poseduje mogućnost precizne procene funkcionalnog i energetskog stanja svakog organa kao i načina njihove korekcije neinvazivnim metodoma.

  BEAUTY CENTRI

  Umesto da proizvode za negu tela i kose birate na osnovu izgleda pakovanja, mirisa ili preporuke prodavaca ponudite svojim klijentima mogućnosti da kupe proizvode koji su 100% prilagodjeni njegovom telu. Svaki proizovd koji želimo klijentu da ponudimo prolazi 3 nivoa kontrole i 9 nivoa testiranja kako bi se uverili da proizvod nema kontaindikacije i da je biološki odgovor vašeg tela na njegov sastav pozitivan.

  UGOSTITELJSTVO
  Poslovica kaže: “Bog je stvorio hranu a djavo kuvare koji uporno spremaju hranu koja zadovoljiava samo dušu. Sve je više onih koji žele hranu koja će zadovoljiti i potrebe organizma na ćeliskom nivou. Vreme je za promene.

  WELLNESS I SPA

  Sve veći zahtevi korisnika za  novim uslugama i  efikasnim tretmanima kojima se postižu efekti podmladjivanja nameću potrebu za novim pristupom u sferi lepote i zdravlja. Tehnologija koju nudi Quantum Wellness Sistem  omogućiće vašim klijentima usluge na kojima će vam biti zahvalni i zbog kojih će vas preporučiti svojim prijateljima.

  WELLNESS NA POSLU

  Energy pods, Relax and Recovery zone, Recharge room… Jeste li čuli za ove izraze? Ako niste pravo je vreme da se informišete. U suštini ovo su izrazi koji se odnose na prostor gde se mogu obavljati aktivnosti koje pozitivno utiču na zdravlje.

  Među mnogobrojnim novatarijama koje kompanije nude svojim zaposlenima prostor koji je namenjen za podizanju energije, elana i produktivnosti zaposlenih sve više postaje standard za veliki broj kompanija. Ideja je da se zaposlenima omogući kutak gde mogu da se opuste, “resetuju” mozak i napune baterije za predstojeće dnevne obaveze.

  Većina zaposlenih kada im ponestane snage i kada su pospani pribegava konzumiranju kafe, energetskim napitcima ili slatikišima čijih smo negativnih efekata svi svesni.  Umesto toga želimo vam ponuditi nešto mnogo bolje. Nešto što direktno utiče na energetski potencijal vaših ćelije i što antidoping testovi nisu u stanju da detektuju. Saznaj više…

  WELLNESS U KUĆI

  Wellness Rooms. Jeste li čuli za ovaj izraz? Ako niste pravo je vreme da se informišete o ovom trendu koji sve više osvaja svet. Wellness soba je u osnovi prostor u stanu gde se mogu obavljati aktivnosti koje pozitivno utiču na zdravlje. Pored tretmana  čiji je fokus odmor i opuštanje po prvi put u ovom prostoru moguće je sprovodtiti i procenu različitih parametara zdravlja. Od merenja težine, pritiska, nivoa šećera i procenta masnoće u telu do inovativnih testova koju mogu ukazati na nepravilnosti u radu organizma i nekoliko godina pre nego se pojave prvi simptomi. Uvodjenje ovih mogućnosti i sadržaja u privatne kuće nudi mogućnost da se češće rade stvari za koje se obično nema vemena. Sada se više nemogu navoditi razlozi poput gužve u saobraćaju i nedostatak parkinga.

  ORDINACIJE
  Quantum Wellness lekarima različitih specijalnosti nudi mogućnost da svojim pacijentima ponude odgovor i rešenje na ključna pitanja od kojih zavisi njihovo zdravlje i procesi starenja. Kroz 4 nivoa dijagnostike mogu saznati gde se nalizi problem, šta je mogući uzrok i koji je optimalni način ishrane i suplemetacije i koji će način lečenja i tretmana dati najbolje rezultate.

   


  Trenutno Quantum Wellness programe možemo ponuditi na tri lokacije. U našem matičnom centru u Beogradu, Zlatiboru i u Qataru.

  U zavisnosti od modela i softvera koji su implementirani  svaki klijent može dobiti vredne informacije o svom zdravlju kroz nekoliko nivoa dijagnostike:

  • Predvidjenje bolesti pre simptoma.
  • Otkrivanje mogućih uzroka i mehanizam  nastanka problema.
  • Pronalaženje optimalne ishrane, suplementacije i terapije kao i predvidjanje njihovih rezultata.

  Raspolažemo sa trenutno najboljim hardvesko softverskim sistemima kojima je moguće obaviti nekoliko stotina testova i analiza kojima su izmedju ostalog moguće:

  • procena razvoja bolesti pre prvih simptoma,
  • predvidjanje efikasnosti suplementacije, lekova ili kozmetike.
  • predvidjanje mogućih kontraidikacija tretmana koje klijent koristi,
  • procena uticaja omiljene hrane koju klijent koristi
  • procena optimalnog načina ishrane,
  • mineralno vitaminskog statusa,
  • procena toksičnosti, prisustvo bakterija virusa ili parazita,
  • intolerancije na hranu i još mnogo toga…

  Na ovaj način moguće je predvideti zdravstvene i estetske probleme pre pojave simptioma što nam daje mogućnost da predupredimo bolest.

  Razumevanje i pronalaženje uzroka i mehanizma nastanka problema preduslov je dobre terapije.

  Dobijeni rezultati nisu zamena za uobičajene medicinske testove i analize poput ultrazvuka, skenera i laboratoriskih analiza. Za razliku od biohemiskh analiza ovde se radi o biofizičkim analizama a dok ultrazvuk i skener otkriva morfološke promene (kako organ izgleda), na ovaj način se otkrivaju funkcionalne nepravilnosti (kako organ radi)

  Ne. Na ovaj način nije moguće uočiti morfološke promene već isključivo funkcionalne nepravilnosti ali je moguće saznati važne informacije koje mogu ukazati da li su se u organizmu stvorili uslovi i povoljna sredina koja bi mogla da dovede do nekontrolisanog umnožavanja ćelija što je mnogo važnije. Onog trenutka kada je kancer “vidljiv” pregledom on je već star 3 do 5 godina. Ako smo u mogućnosti da procenimo PH organizma, prisustvo toksina i parazita kao i nivo kiseonika i stepen oksidativnog stres možemo ga preduprediti.

  Prvi inicijalni screening  traje dvadesetak minuta a merenje se sprovodi preko 6 informacionih zona na telu. (slično EKG pregledu) Sam pregled je potpuno neinvazivan i prijatan dok je klijent smešten u stolici koja daje osećaj sličan položaju nulte gravitacije. Dobijeni rezultati ukazaće na sve nepravilnosti u radu organizma funkcionalno stanje svakog organa i organizma u celini, nivo energije, prisustvo toksina i parazita., mineralno vitaminski status i još nekoliko stotina izveštaja. Ukoliko je potrebno diferencionalnom dijagnostikom u mogućnosti smo saznati i osnovni uzrok i mehanizam nastanka problema.  

  Quantum Zone svojim klijentima nudi mogućnost sprovodjenja različitih tretmana na bazi energetske, zvučne i svetlosne terapije ali i za sprovodjenje inovativnih procedura u oblasti kvantno-informacione medicine. Svi tretmani su potpuno neinvazivni a njihov osnovni cilj je aktivirane isceliteljskih sposobnosti organizma da se sam leči. Pomoću ovog integrisanog sistema u ovom prostoru izmedju ostalog postiže se:

  • Mentalno opuštanje
  • Revitalizacija i poboljšanje opšteg zdravlja
  • Smanjenje stresa
  • Povećanje energije na ćeliskom nivou
  • Stimulacija cirkulacije
  • Alakalizacija organizm,
  • Ćeliska detoksikacija.

  Kao i sam pregled i tretmani su potpuno neinvazivni i prijatni a sprovode se u stolici koja daje osećaj sličan položaju nulte gravitacije. Klijetn u zavisnosti od vrste tretmana biva izložen talasima i frenkvencijama koji su proizvod različitih hardversko softverskih sisitema.

  zašto quantum wellness?

  Šta možete očekivati odlaskom u konvencionalne  ordinaicje:

   • Poseta od 6-10 minuta i procena vašeg zdravlja na osnovu vaših simptoma.
   • Dobićete predlog da obavite nekoliko laboratoriskih analiza na osonovu kojih bi vam mogli ponuditi odgovor na vaše simptome.
   • Dobićete objašnjenje za zdravstvene probleme prvenstveno na osnovu vaših simptoma
   • Dobićete lekove na recept koji potencijalno mogu poboljšati simptome ali često uz mnogo kontraindikacija.
   • Dobićete preporuke za dodatne preglede poput rendgena, magnetske rezonance, CT, CT, PET

  Šta možete očekivati odlaskom u Quantum Wellness centar:

  • Sveobuhvatna funkcionalna procena koja otkriva sve potencijalne disfunkcije u telu.
  • Ukoliko je potrebno dodatnim analizama možemo otkriti osnovne uzroke i mehanizme nastanka vaših problema.
  • Terapija najboljom kombinacijom visokotehnoloških metodologija za rešavanje uzroka problema.
  • Sve proizvode i program ishrane i suplementacije koji su prilagodjeni potrebama vašeg organizma.
  • Programi detoksikacije, alkalizcije i regeneracije koji se baziraju na holističkim principima.
  • Promene životnog stila prema rezultatima funkcionalne procene, kako bi se napravile promene koje će dati najbolje rezultate. 

  Šta možete očekivati odlaskom u druge centre alteranativne medicine:

  • Procene zdravlja uredjajima koji često pri dva uzastopna testa daju potpuno različite rezultate.
  • Preporuke za korišćenje suplemenata, vitamina ili dodataka ishrani samo na osnovu preporuke i mišljenja proizvodjača.
  • Serija sesija sa različitim tradicionalnim metodologijama za podršku kapacitetu za ozdravljenje.
  • Holistička terapija koja nespecifično podržava vaše mehanizme samoizlječenja i samoregulacije.
  • Opšte smernice za promenu životnog stila radi pozitivnih promena koje mogu ili ne moraju stvoriti veliki utjecaj.