21st Century Day Spa

Kao što postepeno starimo, tako i bolest ne nastaje odjednom. Ona se postepeno razvija, iscrpljuje organizam a da nismo ni svesni opasnosti kojima smo izloženi. Industrija lepote i zdravlja u većini slučajeva problemima se bavi kada se pojave simptomi pokusavajuci da prikrije vidljive promene na kozi, celulit, masne naslage ili otklone simptome u vidu bolova, alergijskiih reakcija i sl.

Najnovija naucna I tehnološka dostignuća  nepravilnosti i promene mogu uočiti mnogo ranije, kada su još na funkcionalnom i energetskom nivou i kada se umesto lekova, hemije i zračenja mogu sprečiti, zaustaviti ili otkloniti malim promenama u načinu života.

Functional Health Analysis

saznajte važne informacije o svom zdravlju

Poslednja istraživanja pokazuju da redovno merenje osnovnih zdravstvenih parametara može značajno uticati da se jedna osoba odluči da promeni neke svoje životne navike i na taj način možda predupredi neke ozbiljne zdravstvene probleme

Functional Nutrition Assessment

PROVERITE KAKO VAŠ ORGANIZAM REAGUJE NA VAŠU OMILJENU HRANU

Uzroci alergije ili intolerancije za svaku osobu je različit. Testovi intolerancije na hranu i alergo testovi mogu ukazati na koju hranu ili supstance sa kojima dolazite u kontakt naše telo negativno reaguje ali izbegavanjem ove hrane   necete trajno reŠititi vaš problem jer odgovor koji je vama potreban nije ŠTA VAM SMETA nego ZAŠTO VAM (ambrozija, polen, prašina ili laktoza) SADA SMETA

Energy test

ZAŠTITITE SVOJU NAJVREDNIJU IMOVINU - 75 MILIJARDI VAŠIH ĆELIJA

 Kvalitet života i zdravlja zavisi od energije koju poseduju vaše ćelije. Ona daje moguććnost da popravi i otkloni nepravilnosti u najranijoj fazi.  Najnovija naučna otkrića  pokazala su da zdravlje direktno zavisi od frekvencije i potencijala vaših ćelija. Njihova optimalna energija trebala bi biti izmedju 70 i 80 mV Ako njen napon padne ispod ovih vrednosti mogu nastati odredjni funkcionalni problemi.  Ispod 30mV ćelija gubi mehanizam “apoptoze” i počinje da se nekontrolisano deli i umnožava što je prvi pokazatelj mogućih kancerogenih promena i kranji trenutak da počnete razmišljati ozbiljno o svom zdravlju i životu.  

Toxic test

POJAVA TOKSIČNOSTI NA ĆELISKOM NIVOU JEDAN JE OD UZROKA BRZOG STARENJA

“Medical Twilight Zone” je izraz koji se koristi kada medicina nema objašnjenje ili dijagnozu za pacijenta koji se loše oseća.

Imate li višak kilograma, alergiju probleme na koži ili visok holesterol čak i kada vodite računa o ishrani? Imate li želju za kafom, šećerom, brzom hranom ili  probleme sa probavom? Sve su to mogući simptomi toksičnosti i znak da je pravo vreme da se pozabavite ovim problemom. 

Differential diagnostic and analysis

Dijagnostika koja predvidja rezultate terapije.

Tržište je preplavljeno  proizvodima koji nude čarobna rešenja za sve zdravstvene i estetske probleme uključujući i rak. Napokon je takvom načinu oglašavanja došao kraj zahvaljujući  tehnologiji koja je u mogućnonsti da predvidi kako lek, dodatak ishrani, kozmetika ili šampon za kosu deluju na organizam i pre njegovog korišćenja. Na ovaj način možete saznati da li je čudotvorna biljka Imela, Kanabis ili bilo koja druga biljka, dodatak ishrani, homeopatski preparat ili lek zaista spasonosno rešenje za vas ili samo gubite vreme i bacate novac.

EPD Functional Testing

NEINVAZIVNA FUNKCIONALNA PROCENA ORGANA

Imate li problema sa varenjem ili nadimanjem? Vodite računa o ishrani i koristite različite lekove, probiotike ali bez rezultata. Kolonskopski i Gastroskopski pregled nije pokazao nikakve promene i nepravilnosti ali vi i dalje imate proableme.  Šta je rešenje?

Za samo desetak minute možete saznati vredne informacije o funkcijionalnom stanju želudca, creva, jetre, pankreasa ili bilo kojeg drugog organa potpuno novom neinvazivnom metodom 

EPD Diet Test

PRESTANITE GLADOVATI POČNITE JESTI

Pronaći odgovore na pitanja u vezi ishrane i kako izabrati u moru kontradiktornih informacija nije nimalo lako. Svaka osoba je jedinstvena u pogledu izlgleda i zdravlja ali i u pogledu optimalnog načina ishrane i suplementacije. Ono što jednoj osobi prija kod druge može izazvati različite reakcije. Kako one na koje organizam reaguje odmah i burno tako i one koje su prikrivene. U želji da klijentima pomognemo i otklonimo im nedoumice pri odabiru hrane, suplemenata ili dijetetskih programa napravili smo jedinstven sistem  kojim je moguće svakoj osobi na osnovu nutritivne forenzike napraviti optimalan program ishrane i suplementacije.