Pogled u budćnosti

Da bi se bolje razumeli moramo se bolje upoznati. 

 • 1985 god. Pocetak istraživanja u oblasti ishrane.
 • 2001 Poocetak u istraživanja i edukacije oblasti Kvantne medicine.
 • 2005 Potpisujemo ugovor za distribuciju uredjaja za funkcionalnu dijagnostiku i terapiju kao i obuku za njihovo korišćenje u Bosni.  Vrlo brzo organizujemo prve seminare na koje nam dolaze iz celog regiona bivše Jugoslavije.
  Posle godinu-dve kada se posao razradio organizaciju seminara preotima nam  jedna od polaznica kursa iz Bosne. U zamenu nude nam da preuzmeo Srbiju jer je tu došlo do nekih problema. (slična situraciija kao i u MLM poslovanju)
 • Uspesvamo u Srbiji da metodu i uredjaje uvrstimo u ministarstvu zdravlja na listu pdriznatih metoda u oblasti alternativne medicine što do tada niko nije uspeo i počinjemo da održavamo seminare u Srbiji. Nedugo posle toga shvatamo da nam Ukrainci opet rade iza ledja, odnosno da prdaju uredjaje na crno bez našeh znanja i po nižim cenama od dogovorenih zbog čega prestajemo da zvanično saradjujemo sa njima i da držimo seminare. 
  2009 dobijamo ponudu od (opet Ukrainca) da registrujemo proizvode jedne kineske MLM kompanije i da započnemo gradjenje mreže. Posle dve godine imali smo mrežu od 40.000 distributera i nagradno putovanje u Kinu a onda saznajemo da taj Ukrainac ima paralelnu struktur u Sribiji i da valja proizvode na crno preko Bugarske. 
  Dobra stvar je sto smo zahvaljuju i proizvodima a dosli u kontakt sa Šeikom Almaktumom. 
  Od 2011 do 2016 Marina je pregledala i savetovala veliki broj clanova porodice  Almaktumom. Naseli smo opet na priče osobe sa kojom smo se u medjuvremenu okumili da će mo u Dubaiju otvoriti zajedno sa njom i Šeikom centrar. 
  Posle 5 godina volontiranja shvatili smo da od posla nema nista a kuma se jadna namučila da u Ssrbiju unese sve pare koje je mukotrpno zaradila uz Marininu besplatnu asistenciju. U medjuvremenu došli smo na ideju da napravimo sistem koji će mo kasnije nazvati Quantum Zone. 
  2012 objavili smo na našem sajtu idejno rešenje nase prve dijagnosticko terapeutske kapsule koju je Šarp iskopirao i sledeće je godine prezentovao na sajumu medicinskih inovacija u Japanu.

Zahvaljujući tebi uspeli smo da zadobijemo Manfredovu pažnju i da odškrinemo vrata mogućoj saradnji. 

 • Manfred je pokazao još veću zainteresovanost za našu saradnju i predlaže Barbaru za osobu koja će voditi ovaj “proekat” Posle nekoliko dana krajem juna upoznajemo se sa Barbarom i na jednom sastanku razmenjujemo informacije i ideje o daljim koracima.
 • Sledeći sastanak je bio početkom jula gde nam je ukratko iznela i predložila šta bi od informacija trebalo da stavi u dokument o proceni visine investicije.

Na osnovu Pregleda koji je obavila kod Marine i naših trenutnih cena predložila je vrstu usluga i cene a Goran joj je dao cene uredjaja koje bi trebalo da imamo u centru kako bi se te usluge mogle obavljati u centru. Ovde je važno da znaš da se nismo mnogo mešali u njenu procenu. Goran je imao zamerku da je plata lekara od 1.500 eura previše sobzirom da je u prvom periodu njihova uloga zanemarljiva. Postojalo je još nekoliko stavki za koje nismo delili isto mišljenje ali nismo hteli da se upuštamo u analizu niti da komentarišemo jer je to ipak oblast gde bi ona trebalo da je bolje upoznata od nas.

Takodje htela bi da naglasim da smo dokument koji je ona vama poslala na razmatranje privi put videli 4.10. 2018 – dva dana nakon vašeg odlaska iz Beograda  

Sledeći sastanak je bio 30.10 gde nam je Barbara donela jedan uopšten dokumnt o kojem bi tek trebalo da mi iznesemo naše predloge. 

12. jula dobio sam ponudu  i prosledio informacije o cenama izrade “kapsule” i dijagnostičko terapeutskih komponenti.

 • ČINJENICE – SLABA EKSPEDITIVNOST I LOŠA ORGANIZACIJA  
 • Od trenutnka kada je Marnfred odlučio da “udje u posao” nakon što dobije jasnu sliku o visini njegovih ulaganja prošlo je skoro 4 meseca.
 • Sa Barbarom smo imali samo dva sastanka koja su se odnosila na posao.
 •