LOYALITY CARD

 

 

LOYALITY CARD

Loyality kartica nudi vam mogućnost da kao korisnici naših usluga stičete  bodove koji će biti upisani na vašu  karticu a koje možeš iskoristiti ili nekome pokloniti. Sve što je potrebno je da budete registrovani korisnik i bodovi će biti vidljivi na Vašem profilu i Tvojoj  Kartici nakon petnaest (15) dana od dana kupovine.

Pored osnovne Kartice, dobićete i tri elektronske “virtualne”  kartice koje su vezane za vašu osnovnu karticu i koje šerovati ili putem linka proslediti i  dati na korišćenje članovima porodice i prijateljima.

Pozovite prijatelje i osvojite dodatne bodove! 

Kao registrovani korisnik imate mogućnost da putem svog profila pozivate druge korisnike da se registruju na našem sajtu i da Vam budu prijatelji unutar Quantum Wellness kluba. Korišćenjem bilo koje naše usluge ili programa  od strane osobe koja je putem vaše preporuke došla kaod nas  biće Vam dodeljeno odredjeni broj bodova.

Podelite svoje mišljenje sa nama! 

Kao član našeg kluba možete nas oceniti i podeliti utiske i mišljenje  i biće Vam dodeljeno još bonus bodova. Petnaest (15) dana nakon učlanjenja i korišćenja naše usluge  dobićete automatsku email poruku sa linkom ka Vašem profilu gde možete napisati svoj utisak o kupljenom proizvodu.

Za svaku uslugu ili program koji ste kod nas koristili a čija je vrednost veća od 50 bodova na Vašu Quantum Wellness Karticu biće upisano 10 bodova,. (1 bod iznosi 1 euro) .  Ukoliko želite da saznate i ostale mogućnosti i prednosti koje nudimo kroz programe partnerastva i saradnje  kontaktirajte nas na mail ili pozovite na 063 10 20 702