WELCOME TO THE QUANTUM WORLD

THE BEST SOLUTION FOR YOUR BUSSINESS

POGLEDAJ VIDEO

WELCOME

TO THE QUANTUM WORLD

Play Video

POGLEDAJ VIDEO

PERSONALISED WELLNESS
PRIPREMITE POSLOVANJE ZA NOVI TREND

Mogućnost da utičemo na zdravlje i procese starenje mnogo pre pojave simptoma i bez upotrebe lekova, hemije i zračenja postala je realnost zahvaljujući istraživanjima u oblasti koju danas svrstavamo u domen kvantne medicine.

Budućnost je stigla u vidu tehnologija koja su u stanju da otkriju nepravilnosti još na ćeliskom nivou i kada ih je moguće otkloniti neinvazivnim metodama i malim promenama u načinu života i ishrane.

Programi koji se sprovode u našim centrima baziraju se na personalizovanim programima ishrane i detoksikacije i tretmanima u kvantnoj zoni koji spadaju u domen energetske i kvantno informacione medicine. Trenutno naši su programi dostupni na tri lokacije. U Beogradu, Zlatiboru i Qataru.

beograd
Play Video
doha
Play Video
zlatibor
Play Video
future wellness

Sve veća potražnja za proizvodima, uslugama i programima koji umesto simptoma otklanjaju uzroke nameće potrebu za novim pristupom u sveri lepote i zdravlja. 

Zamislite mogućnost da zaposleni u kompanijama ili gosti hotela za vreme odmora ili poslovnog putovanja mogu sprovoditi tretmane koji deluju na ključne faktore od kojih zavisi zdravlje i procesi starenja i konzumirati hranu koja je 100% prilagodjena njihovim potrebama. A zamislite da je ovo samo deo mogućnosti koje možete ponuditi svojim klijentima.

mogućnosti primene

hoteli

Koncept hotela koji vode računa o zdravlju svojih gostiju postao je globalni trend I sve više postaje standard u svetskom hotelijerstvu. Danas su usluge i programi koji … 

utiču na zdravlje i kvalitet života postali pravi hit a sve je više onih koji su spremni da za programe detoksikacije, regeneracija ili podizanje imuniteta izdvoje ne samo nekoliko hiljada već i nekoliko desetina hiljada eura. 

wellness & spa

Uobičajeni spa i wellness centri svoje usluge baziraju na osećajima čula dodira (masaže) i mirisa (aromaterapija), ali nova nauka otkriva…

fizičke i emocionalne prednosti frekvencija i vibracija. Muzika, boje, svetlo i frekvencije koje proizvode uredjaji u sveri energetske i kvantne medicine izazivaju sve više pažnje. Sve više centara nude koktel “dobrih frekvencija i vibracija” koje pomažu opuštanju, smanjenju bola, povećanju raspoloženja i energije. 

sport i fitness

Kao što od količine goriva u  rezervoaru automobila zavisi koliko kilometara će preći  automobil tako i od  ćelijskog energetskog potencijala zavise   … 

fizičke performanse i rezultati. Quantum Wellness poseduje mogućnost precizne procene funkcionalnog i energetskog stanja svakog organa kao i mogućnost energetske i funkcionalne  korekcije koje nije moguće otkriti antidoping metodama.

beauty centri

Sve veći zahtevi korisnika za  novim uslugama i efikasnim tretmanima kojima se postižu trajni efekti podmladjivanja nameću potrebu za novim pirtupom u sferi lepote i ..

 podmladjivanja. Tehnologija koju nudi Quantum Wellness sistem omogućiće vašim klijentima usluge i proizvode na kojima će vam biti zahvalni i zbog kojih će vas preporučiti svojim prijateljima.

Umesto uobičajenog načina odabira proizvoda za negu tela i kose na osnovu izgleda pakovanja, mirisa ili preporuke prodavca  ponudite svojim klijentima mogućnosti da kupe proizvode koji su 100% prilagodjeni  njegovim potrebama. Svaki proizovd koji želimo klijentu da ponudimo prolazi 3 nivoa kontrole i 9 nivoa testiranja kako bi se uverili da proizvod nema kontaindikacije i da je biološki odgovor vašeg tela na njegov sastav pozitivan.

innovative wellness technology