FUTUR WELLNESS

Personalized health, Nutrition & beauty technology

“Zamislite budućnost u kojoj  je medicina usmerena na zdravlje a ne na bolest, gde lekari veruju u prirodne iscelitetljske sposobnosti organizma i prevenciju umesto na lečenje. U takvom svetu  lekari i pacijenti bili bi partneri koji imaju iste ciljeve. ” Andrew Weil, MD

QUANTUM WELLNESS

Personalized health, Nutrition & beauty technology

vreme je za promene

Suočeni sa beskrajnim izborom hrane, proizvoda i usluga ali i kontradiktornim informacijama u vezi toga šta je dobro a šta ne, mnogi su u nedoumici kako odabrati i kome verovati. I pored obilja takozvane “zdrave” hrane, “revolucionarnih dijeta i tretmana, u rešenju problema, gojaznosti, celulita, alergija i većine zdravstvenih i estetskih problema nije se daleko odmaklo. Svakih nekoliko godina objavi se vest kako je pronadjen “čarobni ” napitak koji topi kilograme, kreme koje brišu bore ili novi lek za rak. Isto se govorilo pre pet, deset i dvadeset godina i ništa se nije promenilo. Kako je moguće da i pored neverovatnih dostignuća u nauci i tehnologiji koji su nam omogućili da sletimo na mesec i dešifrujemo genom, za većinu estetskih i zdravstvenih problema još uvek nama rešenja. Zašto je to tako?

Estetski i zdravstveni problemi nisu posledica samo jednog faktora već rezultat složenih procesa koje je potrebno razumeti i otkriti njihove uzroke pre nego što se upustimo u bilo koji oblik terapije ili lečenja. 

Sve više postaje jasno da je pronalaženje uzroka kao i mogućnost da se prate i procenjuju rezultati tretmana preduslov za postizanje dobrih rezultata. Kao nutricionista smatram da je svaka osoba jedinstvena i da lečenje, tretmani i ishrana moraju biti prilagodjeni svakoj osobi. 

Marina Luketina Šunjka autor Quantum Wellness koncepta

INOVATIVANA WELLNESS TEHNOLOGIJA

Nakon 15 godina rada i usavršavanja razvili smo jedinstven koncept koji se po prvi put bavi ključnim faktorima koji utiču na zdravlje i procese starenja.

Play Video

PERSONALISED HEALTH

Tržište u oblasti lepote i zdravlja preplavljeno je proizvodima i uslugama koji u većini slučajeva otklanjaju simptome zbog čega klijenti sve više žele personalizovane usluge i proizvode kojima će bez kontraindikacija otkloniti uzrok svojih problema. 

PERSONALISED

wellness technologies

MNOGO TOGA JE VAŽNO ALI JE SAMO ZDRAVLJE BITNO

Bez obzira da li želite da investirate u novi business ili  vodite računa o svom zdravlju pravo je vreme da se upoznate sa mogućnostima Quantum Wellness koncepta. 

B2B

Postoji li bolji način da vas klijenti oduševljeno preporuče svojim prijateljima od toga da im pomognete  da budu zdravi i da se osećaju dobro.  Ako želiite da investirate u originalan, interesantan i profitabilan biznis. Ako želite da svojim klijentima omogućite konsultacije o ishrani ili tretmane koji se baziraju na najnoviim tehnološkim dostignućima i u vašem wellness spa ili fitness centru pravo je vreme da se upoznate sa mogućnostima Quantum Wellnessa. Nudimo vam inovativan koncept koji može biti podrška u sprovodjenju vaših usluga ili kao samostalan sistem kroz B2B model poslovanja a koji je otvoren i za vaše predloge i sugestije.  

B2C

Kao što postepeno starimo, tako i bolest ne nastaje odjednom. Ona se postepeno razvija, iscrpljuje organizam a da nismo ni svesni opasnosti kojima smo izloženi. Savremena medicina u većini slučajeva problemima se bavi kada se pojave simptomi i kada je često jedino rešenje hiruška intervencija. Najnovija dostignuća u oblasti bioinformatike nepravilnosti i promene mogu uočiti mnogo ranije, kada su još na funkcionalnom i energetskom nivou i kada se umesto lekova, hemije i zračenja mogu sprečiti, zaustaviti ili otkloniti malim promenama u načinu života i potpuno neinvazivnim i prijatnim tretmanima. 

CELLULAR HEALTH

USLUGE SA STILOM

Omogućite sebi, svojim zaposlenima ili klijentima vašeg centra jedinstvene usluge i tehnologiju .

Zdravlje dostupno svima kroz lako razumljive, individualne i konkretne savete iz oblasti ishrane, integrativne i kvantne mediciene putem online mreže.

Potpuno neinvazivna dijagnostika koja je u mogućnosti da otkrije nepravilnosti u organizmu mnogo pre pojave simptoma.

Jedini sistem koji je u mogućnosti da otkloni ključne nepravionosti od kojih zavise izgled, zdravlje i procesi starenja bez upotresbe lekova, hemije i zračenja.

U mogućnosti smo da svakom klijentu dizajnirano personalizvovane programe ishrane i suplementacije  na osnovu mineralno vitaminskih i funkcionalnih potreba organizma.

SAZNAJ VIŠE

INFORMACIJA