POGLEDAJ U BUDUĆNOST

Ekspanzija zdravstvenog turizma i sve veća potražnja za novim uslugama  nameće potrebu i za novim pristupom u wellness industriji. Tržište je preplavljeno proizvodima i uslugama kojima se postižu privremena olakšanja ali često uz dosta neželjenih efekata zbog čega se sve više traže neinvazivna rešenja kojima će se umesto posledica otklanjati uzroci.

Mogućnost da utičemo na zdravlje i procese starenje bez upotrebe lekova, hemije i zračenja postala je realnost zahvaljujući  istraživanjima u oblasti koju danas svrstavamo u domen kvantne medicine. Budućnost je stigla u vidu  tehnologija koja su u stanju da otkriju i otklone nepravilnosti još na ćeliskom nivou, pre nego se pojave prvi simptomi i kada ih je moguće otkloniti neinvazivnim metodama i  malim promenama u načinu života i ishrane. Nakon 15 godina istraživanja i usavršavanja nastao je Quantum Wellness koncept i Quantum Zone kapsula koja vašim klijentima po prvi put nudi mogućnost da na jednom mestu koriste najsavremenija tehnološka dostignuća na jednom mest a Vama stabilan prihod dugi niz godina. 

Play Video

Quantum Zone je inovativan wellness sistem čiji je fokus na otkrivanju i otklanjanju nepravilnosti mnogo pre pojave simptoma.

Sinergijom konvencijalne, integrativne i kvantne medicine i zahvaljujući razvoju novih bioinformatičkih tehnologija danas je moguće bolje razumevanje nastanka bolesti i očuvanja zdravlja na energetskom i informacionom nivou. 

mogućnosti koje nudi quantum zone kapsula

Online konsultacije sa nutriticionistima i  stručnjacima različith profila integrativne i alternativne medicine.

Neinvazivna funkcionalna procena zdravlja kojom je moguće otkriti, nepravinosti u radu organizma, predispozicije problema i čak predvideti moguće kontraindikacije i efikasnost tretmana ili terapije.

Koktel dobrih frekvencija i vibracija koje po potrebi opuštaju, podižu raspoloženje, energiju i štite najvredniju imovinu svake osobe.  Popravljaju i regenerišu ono od čega zavisi  zdravlje i procesi starenja – 75 milijardi naših ćelija.

Na izgled I zdravstvlje može uticati hrana,  stres, genetika… Gene (za sada) nije moguće izmeniti ali svakako možemo poraditi na  ishrani. Zamislite da svojim klijentima možete ponuditi obrok koji će im zadovoljiti sve dnevne nutritivne i mineralno vitaminske  potrebe.

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

 • Quantum Zone je inovativan wellness sistem čiji je fokus na otkrivanju i otklanjanju nepravilnosti mnogo pre pojave simptoma.

  Sinergijom konvencijalne, integrativne i kvantne medicine i zahvaljujući razvoju novih bioinformatičkih tehnologija danas je moguće bolje razumevanje nastanka bolesti i očuvanja zdravlja na energetskom i informacionom nivou. 

 • Proizvodi i tretmani prilagodjeni su svakoj osobi.
 • Inovativna tehnologija za procenu zdravlja i potreba organizma koju koristimo otkriva nepravilnosti u organaizmu mnogo pre drugih vidova dijagnostike. 
 • Klijentima su na raspolaganju tretnutno najnovije dijagnostičko terapeutski sistemi na jednom mestu.
 • Sve procedure su potpuno neinvazivne i bez ikakvnih kontraindikacija.

Polazeći od činjenice da je svaka osoba jedinstvena ovaj koncept vodi računa o individualnim potrebama i mogućnostima svakog klijenta. Gotovo je nemoguće da dve osobe koriste isti program.

Ono što Quantum Wellness čini jedinstvenim su multifunckionalne i savremeno dizajnirane kapsule (kvantne zone)  koje su opremeljne različitim softverima kojima je moguće obaviti preko 20.000 testova i analiza. Zamislite da vaši gosti ili zaposleni mogu za samo desetak minuta bez bola hemije i zračenja saznati gde postoje nepravilnosti u radu organizma mnogo pre prvih simptoma a da ih odmah zatim mogu i otkloniti i na taj način aktivirati isceliteljske sposobnosti organizma, preduprediti bolest  i usporiti procese starenja.

A zamislite da vašim klijentima u fitness centru, ili gostima u  hotelu možete ponuditi mogućnost izrade plana ishrane ili čak dizajniranje personalnih funkcionalnih obroka. Zahvaljujući jedinstvenim softverima za procenu optimalnog načina ishrane, analize energetskog i funkcionalnog stanja organizma svakom klijentu sada je moguće napraviti potpuno individualne tretmane i terapije na osnovu uzroka njihovog problema uz mogućnost da se prati, procenjuje i čak predvidi efiasnost tretmana ili terapije.

Quantum Wellness koncept nudi sasvim novi pristup u sprovodjenju uobičajenih programa poput detoksikacije, korekcije težine ili anti age programa. Problem nedostatka prostora, kvalitetnog kadra sada je prošlost. Quntum Wellness je mislio na sve. Sve što nam je ptrebno je adekvatan prostor i internet konekcija.  Sve ostalo prepustite nama. 

 

 • Informacija + energija= život
 • Naše telo je dizajnirano da otkloni sve nepravilnosti organizma i tako obezbedi zdravlje i dugovečnost i naša uloga je da mu pomognemo u tome pidržavajući se Hipokratovih načela.
 • Mnogo pre pojave simptoma bolest nastaje na energetskom, biohemiskom i informacionom nivou zbog čega je naš fokus da organizmu pomognemo da koriguje te promene i nepravilnosti. 
 • Preduslov bilo koje terapije je dijagnostika koja je u mogućnost da ponudi odgovor na tri ključna pitanja: gde se problem nalazi, šta je njegov uzrok i koji je optimalni način lečenja koji nema kontraindikacija.

Naša misija je omogućiti klijentima inovativne i efikasne metode prevencije ali i kvalitetne usluge za već postojeće estetske i zdravstvene probleme. Vaši klijenti u budućnosti želeće da budu informisani o stanju svog zdravlja, mogućnostima prevencije kao i o tome da im budu dostupne sve relevantne infrmacije koje će mu biti od pomoći pri donošenju oduka. 

Quantum Zone je osnov Quantum Welness koncepta i podrazumeva  multifunkcionalan i savremeno dizajniran prostor u kojem se mogu sprovoditi različiti dijagnostičko terapeutski programi sa ciljem otkrivanja i otklanjanja nepravilnosti u radu organizma mnogo pre prvih simptoma.

U zavisnosti od potreba Kvantna zona može biti namenjene za relaksaciju i sprovodjenje različitih tretmana na bazi energetske, zvučne i svetlosne terapije ali i za sprovodjenje inovativnih procedura u oblasti kvantne i informacione medicine. Znanje i tehnologija koju posedujemo stručnjacima različitih profila pomaže da pronadju i otklone nepravilnost na energetskom i informacionom nivou pre simoptoma i na taj način preduprede estetske i zdravvstvene probleme. Pomoću ovog integrisanog sistema u ovom prostoru postiže se mentalno opuštanje, revitalizacija organizma i poboljšanje opšteg zdravlja bez upotrebe konvencionalnih lekova i bez bilo kojih kontraindikacija.

U zavisnosti od modela i softvera koji su implementirani u kapsulu svaki klijent može dobiti vredne informacije o svom zdravlju kroz 3 nivoa dijagnostike:

 • Predvidjenje bolesti pre simptoma.
 • Otkrivanje mehanizama  nastanka i mogućih uzroka problema.
 • Pronalaženje optimalne ishrane, suplementacije, terapije i predvidjanje njihovih rezultata .

Raspolažemo sa najboljim hardvesko softverskim sistemima kojima je moguće obaviti preko 20.000 testova i analiza. Neke od mogućnosti:

 • procena realne biloške starosti,
 • procena razvoja bolesti pre prvih simptoma,
 • procena efikasnosti suplementacije, lekova ili kozmetike.
 • procena mogućih kontraidikacija,
 • DNT – Diet Nutrition Testovi namenjeni proceni optimalnog načina ishrane,
 • mineralno vitaminskog statusa,
 • procena toksičnosti i prisustvo bakterija virusa ili parazita,
 • intolerancija na hranu

Svi naši tretmani zahtevaju bar osnovne informacije o  zdravlju, navikama u životu i ishrani klijenta na osnovu kojih bi mogli napraviti što individualni program ishrane ili terapije. Klijent sam odučuje koju će opciju izabrati na osnovu svojih potreba i mogućnosti. Krajnji cilj je da pronadjemo odgovore na ključna pitanja: Gde se problem nalazi, šta je njegov uzrok i koji je optimalni način terapije i ishrane. Zahvaljujući softverima za funkcionalnu analizu koju izmedju ostalog poseduje naša Quantum Zone kapsula možemo saznati odgovore na ova pitanja. Skeniranje traje dvadesetak minuta i sprovodi se preko 6 informacionih zona na telu. Sam pregled je potpuno neinvazivan i prijatan bez ikakvnih kontraindikacija za klijenta. Dobijeni rezultati ukazaće na sve nepravilnosti u radu organizma funkcionalno stanje svakog organa i organizma u celini, nivo energije, prisustvo toksina i parazita., mineralno vitaminski status i još nekoliko stotina izveštaja. Ovi podatci nude mogućnost ne samo predvidjanja već i razumevanja mogućih uzroka. Više infomacija…

Dobijeni rezultati nisu zamena za uobičajene medicinske testove i analize poput ultrazvuka, skenera i laboratoriskih analiza. Za razliku od biohemiskh analiza ovde se radi o biofizičkim analizama a dok ultrazvuk i skener otkriva morfološke na ovaj način se otkrivaju funkcionalne promene.

Quantum Wellness terapeutski programi i tretmani namenjeni su osobama koje žele da umesto simptoma otklone njihove uzroke. Nakon što otkrijemo gde postoje nepravilnosti u organizmu i šta može biti njihov uzrok  uz pomoć različitih inovativnih potpuno neinvazivnih tehnologija testiraćemo koji je optimalni način terapije. Tretnutno raspolažemo sa desetak terapeutaskih sistema:

 • FBS Foto Bio Stimulacija
 • LIGHT THERAPY
 • SOUND THERAPY
 • AROMA THERAPY
 • PHOTO THERAPY
 • MR Magnetic Resonance Therapy
 • MGI Mikro Generatorska Informaciona terapija
 • MRT Mikro Rezonantna Talasna terapija
 • FRT Frekventno Rezonantna Talasna terpija.
 • PEMFT Pulsed Electromagnetic Field Therapy  

Izmedju ostalih

 • Smanjenje stresa
 • Povećanje energije na ćeliskom nivou
 • Stimulacija cirkulacije organizma,
 • Alkalizacija organizma,
 • Uticaj na medjućelisku komunikaciju.
 • Detoksikacija organa i organskih sistema
 • Ćeliska detoksikacija

 

Svaki klijent koji koji želi da se upozna sa našim mogućnostima dobija loyliti karticu za besplatne usluge u visini od 50 besplatnih poena (50 eura) a koje može da iskoristi za bilo koju od naših usluga. Klijentu se  nakon prezentacije sistema pomaže da formuliše pitanja na koje želi odgovor kako bi se opredelio za odgovarajuću uslugu iz naše ponude.

Samo ukoliko je klijent zadovoljan i ako procenimo da je osoba spremna da uloži u sebe i svoje zdravlje i da je sposobna da menja svoje navike nudi mu se mogućnost da izabere odgovarajui model članstva u klubu.  Na ovaj način izbegavaju se uobičajeni nesporazumi u pogledu očekivanja i realnih mogućnosti da za svoj novac dobiju maksimalan odnos cene i kvaliteta. 

Svi tretmani se sprovode u takozvanim Kvantnim Zonama gde je klijent udobno smešten u položaju koi mu daje osećaj nulte gravitacije. Specijalno dizajnirana LED svetla, muzika i aromo terapija sastavni su deo osnovnog Relax modela namenjenog za tretmane čiji je cilj relaksacija, smanjenje stresa i terapija za osobe koje imaju probleme sa spavanjem.

 • Kome je namenjen ovaj koncept?

– Mogućnosti njegove primene su velike. On, pre svega, može biti interesantan hotelima, wellness, spa i fitness centrima – kao podrška u sprovođenju njihovih usluga i tretmana, ali i firmama i korporacijama koje žele da svojim zaposlenima kroz inovativne tretmane i personalizovanu ishranu podignu energiju i elan za obavljanje svakodnevnih radnih ali i životnih obaveza.

Dva hotelska lanca, Hilton i Meriot imaju preko 12.000 hotela koji ukoliko žele da svojim klijentima omoguće usluge u našoj kapsuli trebali bi bar po jednu da implementiraju u svoje hotele. Potencijalnom investitoru nudimo 1.000 eura od svake proizvodene i prodate kapsule.

U nastavku pogledajte pregled sličnih uredjaja na svetskom tržištu. Dovoljna je činjenice da naša Quantum Zone kapsula svojim korisnicia nudi daleko više mogućnosti od svih dole pobrojanih ponuda zajedno. 

SLIČNI PROIZVOD U POGLEDU TRETMANA

PRICE $ 181,020.00

PBM Therapy –  PhotoBioModulation Therapy (Low Level Laser Therapy)

Firma NOVOTOR na svom sajtu trvdi da će svojim kupcima isporučiti uredjaj koji proizvodi svetlost optimalne talasne dužine, gustine i doze na onosvu objavljenih rezultata kliničkih istraživanja.

Prednost NovoTHOR-a je da deluje na celo telo za samo 8-15 minuta. Namena NovoTHOR-a je da se ponovo razviju mišići, obnovi pokret u zglobovima, ili da se koristi kao dopunski tretman za gojaznost.

Proizvodjač tvrdi da njihov uredjaj poseduje 3.000 klijenata u više od 70 zemalja što zači da je prihod od njihove prodaje po ceni od 181.020.00 eura iznosio oko 5 milijardi dolara. Više…

Human Regenerator – Rejuvenation, Anti-Aging, Prolongation of Life, Healing

Price: $ 557,000,

Dizajniran od strane firme iz Bremena, Human Regenerator  kako trvdi proizvodjač, programiran je da emituje kvantne impulse koji izazivaju odgovor prirodnih frekvencija tela sa ciljem jačanja imunološkog sistema, poboljšanjem strukture kože  i podmladjivanja. 

Price    € 10.990 €. 

 • Price – € 12.000

 • Price: White Marble £13,346, 00

 • Cena – 12.000 €

 • Price 8409,00 € 

 

BEMER SISTEM 7.874 EUR

 • HARDVERSKA JEDINICA B.BOX Pro 4.436 EUR
 • RELAX FOTELJA SA UGRADJENIM APLIKATIVNIM MODULOM 3.438 EUR

BEMER terapija se temelji na podršci fundamentalnim fiziološkim procesima čime se osigurava poboljšanje prirodnih samoregulacionih mehanizama i poseduje sledeći naučno dokazani spektar delovanja: pozitivno delovanje na mikrocirkulaciju, na imunološki sistem, biosintezu belančevina i stvaranje endogenih telesnih antioksidansa.

Samim time BEMER terapija nudi širok raspon tretmana koji imaju vrlo dobre propratne efekte u područjima vezanim za terapiju, regeneraciju, rehabilitaciju i prevenciju.

BEMER se kao dodatna terapija može primeniti u svim slučajevima gde su smetnje u mikrocirkulaciji direktno, posredno ili propratno dovele do bolesti ili do simptoma.

SLIČNI PROIZVODI U POGLEDU DIJAGNOSTIKE

Virgin Life Care koncept i Futrex kompanija napravii su Health zonu kako bi  članovima njihovih fitness klubova omogućili redovnu proveru osnovnih parametara zdravlja poput: težine, pritiska, šećera u krvi