POKRENITE NOVU UZBUDLJIVU KARIJERU I UŽIVAJTE U POSLU KOJI RADITE

Strastveni ste zagovornik zdravog života, želite da živite zdravo i da se time bavite? Želite da investirate u originalan, interessantan i profitabilan biznis ali u moru ponuda teško je proceniti i odabrati. Nudimo vam mogućnost da pokrenete novu uzbudljivu karijeru i da uživate u poslu koji radite. Zahvaljući dugogodišnjem iskustvu u oblasti nutricionizma, integrativne i kvantne medicine odabrali smo ono najbolje što nauka i tehnologija u svetu trenutno nudi kako bi napravili najsveobuhvatni sistem za unapredjenje znanja i poslovanja u oblasti wellnessa.

quantum wellness

OBEZBEDJUJEMO opremu, edukacijU praktičnu obuku i podršku.

Prilika za posao i napredovanje u karijeri

Zamislite da svakodnevno radite stvari u kojima uživate. Dobra vest je da ova mogućnost nema nikakve veze sa srećom već sa željom da nešto promenite. Bilo da ste nezadovoljni sa svojim trenutnim poslom ili jednostavno želite dodatni posao i prihod možemo vam pomoći ukoliko Vi to zaista želite.

 • Nudimo vam mogućnost da pokrenete novu uzbudljivu karijeru i da uživate u poslu koji radite. 
 • Imaćete na raspolaganju ekskluzivan i kompletno opremljen prostor u kojem će te učiti, vežbati i raditi.
 • Biće vam na raspolaganju najsavremenija tehnologija za funkcionalnu i nutritivnu procenu.
 • Kontinuiranu edukaciju i podršku u radu.
 • Naučićete osnovne aspekte od kojih zavisi zdravlje i procesi starenja.
 • Upoznaćete se sa prednostima i nedostacima najpopularnijih dijeteta i trendova u ishrani.
 • Kao naš partner bićete u prilici da koristite najsavremeniju tehnologiju i svojim klijentima ponudite personalizovane programe i usluge iz oblasti nutricionizma, integrativne i kvantne medicine. 
 • Bićete osposobljeni da u zavisnosti od vaših kompetencija i obuke koju ste završili samostalno obavite:
  • Različite testove i analize i da na osnovu dobijenih rezultata klijentu date savet i predloge koje mu stoje na raspolaganju.
  • Naučićete kako da procenite nutritivne i mineralno vitaminske potrebe, nivo energije organa i organiskih sistema, pH organizma, nivo toksičnosti i prisustvo bakterija, virusa ili parazita i da uz našu stručnu podršku klijentima predložite personalizovane programe.
  • Ovladaćete veštinama marketinga i komunikacije sa potencijalnim klijentima.

BEIOGRAD - HEALTH BIODESIGN

DOHA - NUTREE HOLISTIC CENTAR

Marina Luketina Šunjka - autor Quantum Wellness koncepta

SVAKA OSOBA JE JEDINSTVENA

Estetski i zdravstveni problemi nisu posledica samo jednog faktora, već rezultat složenih procesa koje je potrebno razumeti i otkriti njihove uzroke pre nego što se upustimo u bilo koji oblik terapije. 

Sve više postaje jasno da je pronalaženje uzroka kao i mogućnost da se prate i procenjuju rezultati terapije i tretmana preduslov za postizanje dobrih rezultata. Kao nutricionista i neko ko se više od 20 godina bavi integrativnom i kvantnom medicinom, smatram da je svaka osoba jedinstvena i da lečenje, tretmani i ishrana moraju biti prilagodjeni svakoj osobi. 

INOVATIVNA TEHNOLOGIJA
 • U praksi su česti slučajevi da ono što je pomoglo jednom pacijentu kod drugog ne daje rezultate. Zašto? Jednostavno, svaka osoba je individua za sebe i zato što jedan problem može imati puno različitih uzroka. Škole i različiti seminari u ovoj oblasti o ovim činjenicama malo vode računa. Uobičajeno je da se za ovakve slučajeve koriste alati za evaluacije i različite strategije  na osnovu  studija i eksperimenata, medjutim ono što je zaista potrebno su alati i praktično znanje koji će vam omogućiti da zavirite u organizam vaših pacijenata kako bi shvatili šta je to što organizam želi da vam kaže. 

  Danas nakon 20 godina rada i usavršavanja uspeli smo da napravimo koncept koji je u mogućnosti da otkrije i otkloni nepravilnosti mnogo pre pojave simptoma, bez kontraindikacija i bez upotrebe lekova, hemije i zračenja.

  U našim preventivnim zdravstvenim procenama koristimo i različtie metode i tehnologije za dijagnostiku. Od uobičajenih biohemijskih testova i analiza pa do inovativnih genetskih i biorezonantnih protokola koje procenjuju funkcionalne, mineralno vitaminske potrebe, stepen toksičnosti, nivo energije… Sve ovo je neophodno kako bi svojim klijentima pružili potpunu sliku zdravlja i kako bi im što preciznije mogli da dizajnirate nutritivne i programe detoksikacije. MORE INFO…

ISKUSTVO I ODRŽIVO POSLOVANJE
 • Praksa je pokazala da je uz dobar marketing potrebno 6 do 12 meseci da bi se biznis razvio do nivoa kada  mesečni prihodi budu veći od troškova. Ukoliko bi želeli da otvorite centar koji bi izgledao i bio opremljen tehnologijom kao centar u Beogradu i Qataru bilo bi vam potrebno da investirate u opremu i poslovanje za period od 6 meseci izmedju 30.000 i 50.000 eura. Oni koji se odluče da postanu deo našeg tima imaće  mogućnost da već za dve nedelje uz našu podršku samostalno započnu biznis.
 
 • Pored uštede za nabavku uredjaja i tehnike jer će te za rad imati na raspolaganju Quanum Zone kapsulu u kojoj su implementirani najbolji dijagnostičko terapeutski sistemi nećete morati da mesecima pohadjate nastavu pre nego što počnete da zaradjujete i počnete da vraćate novac koji ste uložili. Zahvaljujći našoj podršci nakon završene obuke bićete u mogućnosti da svojim klijentima ponudite program namenjen detoksikaciji i povećanju energije. “Detox Nutrition and Energy Boost program”. 
 • Bićete osposobljeni da im samostalno napravite pisani predlog ishrane i program namenjen detoksikaciji na osnovu:
  • Procene pH organizma.
  • Nutritivne i mineralno vitaminske procene na osnovu analize efiasnosti suplementacije.
  • Procene nivoa toksičnosti i eventualne prisutnosti bakterija, virusa ili parazita.
  • Čakra testa i procene opšteg energetskog potencijla organizma.

Pokrenete novu uzbudljivu karijeru i da uživate u poslu koji radite. 

Uponajte se sa našim sistemom i odaberite opciju koja odgovara vašim potrebama i mogućnostima. Potrebni su nam partneri koji poznaju lokalno tržište i koji su zainteresovani da u svom gradu ili regiji otvore jedan ili više centara. Predlažemo vam nekoliko mogućosti:

 • SMART SHOP – INOVATIVAN KONCEPT ZA PROCENU I PREPORUKU PROIZVODA IZ OBLASTI LEPOTE I ZDRAVLJA.
 • DIET ZONA – ZONA ZA PROCENU OPTIMALNOG NAČINA ISHRANE
 • RECHARGE ZONE – ZONA ZA REGENERACIJU PRIRODNIH IMUNOLOŠKIH MEHANIZAMA ORGANIZMA. 

 

SMART SHOP

DIET ZONA

RECHARGE ZONA

Osobama koje nemaju medicinsko obrazovanje predlažemo obuku za Lifestyle konsultanta ili trenera dok je opcija Health i Diet Detectives odličan izbor za lekare, nutricioniste, farmaceute, stomatolozima ili veterinarima. Nakon što završite teoretsku i praktičnu obuku imaćete mogućnost da otvorite i svoj centar ili da za rad koristite naš centar u Beogradu. Ali bez obzira koju opciju odaberete kroz naš intezivni program teoretske i praktične obuke već za dve nedelje bićete osposobljeni da započnete svoj biznis.

Nemate se čega plašiti jer ste već naučili mnogo teže stvari. Da hodate, govorite, pišete. Ovo je samo još jedna nova veština. Jednom će mo vam pokazati mi a posle će te to moći raditi i sami. 

Ušteda od 35.000 eura

 • Prvih 10 koji se odluče da otvore svoj centar dobiće na besplatno korišćenje našu Quantum SMART KAPSULU. 

 • Ušteda 5.000 do 55.000 eura

Postoji nekoliko načina za stjecanje diplome u oblasti zdravlja i ishrane.  Možda razmišljate o diplomi iz nutricionističkih nauka. Prema istraživanju IPEDS-a Ministarstva za obrazovanje SAD-a za period 2015-2016., Prosečna investicija za zanimanje nutricionste iznosi 42.078 USD godišnje (168.312 USD za 4 godine). Dvogodišnji programi u proseku koštaju 18.186 USD za svaku  godinu. U zavisnosti od  univerziteta, master iz nutricionističkih nauka može koštati čak 65.000 američkih dolara godišnje.

Internetski programi za edukaciju o ishrani koštaju u proseku 5.640 do 13.960 dolara i verojatno su bolja investicija za ambicioznog zdravstvenog trenera. Saznaj više…

Opcija koju vam nudimo omogućiće vam veliku uštedu.

 • Nećete morati mesecima pohadjate nastavu pre nego što počnete da zaradjujete i počnete da vraćate novac koji ste uložili. Zahvaljujći našoj podršci već u drugoj nedelji bićete u mogućnosti da svojim klijentima ponudite program namenjen detoksikaciji i povećanju energije. “Detox Nutrition and Energy Boost program”. 
 • Bićete osposobljeni da im samostalno napravite pisani predlog ishrane i program namenjen detoksikaciji na osnovu:
  • Procene pH organizma.
  • Nutritivne i mineralno vitaminske procene na osnovu analize efiasnosti suplementacije.
  • Procene nivoa toksičnosti i eventualne prisutnosti bakterija, virusa ili parazita.
  • Čakra testa i procene opšteg energetskog potencijla organizma.
 • Redovna cena za našu licencu i Know How za smart program iznosi 55.000 eura. Kroz ovu ponudu prvih 10 koji se odluče da postanu naši partneri i otvore svoj centar, dobiće informacije i znanje koje je plod našeg dvadesetogodišnjeg rada potpuno besplatno.. Naš  know how omogući će vam da vrlo brzo vratite uloženi novac a da zatim ostvarujete konstantan prihod.
 • Možete početi sa našim osnovnim programom a kako napredujete u učenju i radu možete preći i na pakete koji nude viši nivo usluga i veću zaradu.
 • Obuka u oblasti nutricionizma, integrativne ili kvantne medicine uglavnom se nudi kroz online seminare zbog čega je naš koncept u okviru kojeg nudimo praktičnu obuku i rad sa pacijentima uz kontinuiranu podršku jedinstven na tržištu. Cene seminara koji nude licence za Health Coach u zavisnosti od nivoa i kvaliteta obuke kreću se u rasponu od 2.000 do 6.000 eura. Saznaj više…

Većina online seminara iz oblasti ishrane i zdravlja košta izmedju  4.000 i  6.000 Dolara što je dale skuplje od naše ponude. Pogledajmo uporednu usporedbu najpopularnijih programa certificiranja zdravstvenog treniranja.

Certification ProgramAdvertised Retail Price*
Institute for Integrative Nutrition$5,995
Health Coach Institute$4,995
Functional Medicine Coaching Academy$5,997
Nutritional Therapy Association$5,900
Functional Diagnostic Nutrition$5,995
Kresser Institute – ADAPT$9,997
Primal Health Coach Institute$4,495
Health Coach Institute Reviews – UPDATED 2020 – Costs, Certifications  Saznaj vise…

Da li ste imali priliku da se do sada upoznate sa sličnom ponudom?

 • Da li vam je neko ponudio da za samo dve nedelje započnete svoj biznis u jednoj od najboljih lokacija u Beogradu? (za one koje se odluče da rade u našem centru)
 • Vaši budući klijenti imaće mogućnost da se kroz lično iskustvo prvo uvere u kvalitet našeg koncepta pre nego što se odluče da nam poklone poverenje,  
 • Imaćete mogućnost da vašim klijentima uz našu podršku ponudite odgovor i rešenje  na ključna pitanja od kojih zavisi njihovo zdravlje i izgled. 
 • Imaće mogućnost da potpuno besplatno saznaju kako je dosadašnji način života i ishrane uticao na njihovo zdravlje, gde postoje nedostatci i predispozicije za neki zdravstveni problem i nekoliko godina pre pojave simptoma. 
 • I ono što najvažnije, možete im ponuditi mogućnost da saznaju i šta je uzrok tih problema i koji način terapije ili tretmana mogu  dati najbolje rezultate.

Ušteda 15.000 – 30.000 eura.

 • Značajna stavka u pokretanju i održanju biznisa je marketing za koji je potrebno u početku izdvojiti i nekoliko desetina hiljada eura. 
 • Još jedna stvar o kojoj je potrebno voditi računa su troškovi koje vaš bizis ima u fazi dok obim poslovanja ne dostigne željeni nivo. U proseku je potrebno 6 do 12 meseci da bi se posao razradio do nivoa kada je zarada veća od troškova. U zavisnosti od zemlje, lokacije i drugih parametara nekada je potrebno i preko 20.000 eura da obezbedite za taj period. Naš know how nudi održivo poslovanje i minimalan rizik u poslovanju i bez velikih ulaganja u reklamu. Vaš jedini zadatak da pratite instrukcije i sprovodite naše preporuke kako u pogledu rada sa klijentima tako i u pogledu načina prezentovanja vaših usluga i biznisa.

procena zarade OD PROGRAMA

 Nakon što se upoznaju sa mogućnostima i prednostima naših programa budući član ima mogućnost da odabere program koji će odgovarati njegovim potrebama i mogućnostima. Quantum Wellness svojim klijenti nudi dve opcije: SMART PROGRAM koji je namenjen zdravim i osobama sa manjim estetskim i zdravstvenim problemima i EXPERT PROGRAM za osobe sa hroničnim problemima. Ova ponuda podrazumeva obuku za sprovodjenje samo SMART PROGRAMA. 

SMART PROTOKOL

Bez obzira koji je estetski ili zdravstveni problem u pitanju detoksikacija je prvi korak. Quantum Wellness program svojim klijentima nudi tri opcije.

 • Opcija od 14 dana po ceni od 150 eura
 • Opcija od 21 dan po ceni od 300 eura
 • Opcija od 90 dana po ceni od 900 eura
 • Opcija koja traje 14 dana namenjen je zdravim i osobama sa manjim estetskim i zdravstvenim problemima. Ovaj program ima za cilj da organima i organskim sistemima pomogne u svakodnevnoj detoksikaciji. Nakon funkcionalne procene stepena toksičnosti za svakog klijenta se putem testa biološke koherentnosti odredjuju optimalni proizvodi koje će se koristiti u podršci detoksikacionih procesa. 
 • Opcija koja traje 21 dan ima primarni cilj čišćenje organa. (žučna kesa, bubrezi, jetra i creva) 
 • Opcija u trajanju od 90 dana namenjena je osobama koje žele da ove programe sprovode u nekim od naših partnerskih centara. Prva faza podrazumeva funkcionalnu procenu zdravlja i testiranje optimalnog načina ishrane i suplementaicje u trajanju od 3 do 5 dana. Nakon toga klijent u svom domu spsrovodi program u trajanju od 2 nedelje kod svoje kuće obavljajući svoje svakodnevne obaveze. Nakon

EXPERT PROTOKOL

Expert program svojim klijentima nudi mogućnost da utiču na ključne faktore od kojih zavisi zdravlje i procesi starenja. Ovaj protokol takodje nudi tri opcije:

 • Opcija od 30 dana.
 • Opcija od 90 dana.
 • Opcija od 180 dana.

GODIŠNJA PROCENA PRIHODA

OD PRODAJE SMART I EXPERT PROGRAMA

opcija 1

ako 6 klijenata nedeljno odabere program od 150 eura

0
GODIŠNJI PRIHOD U EURIMA

ako 2 klijenata nedeljno odaberu program od 300 eura

0
GODIŠNJI PRIHOD U EURIMA

ako 1 klijenat mesečno odaberE program od 900 eura

0
GODIŠNJI PRIHOD U EURIMA

UKUPAN GODIŠNJI PRIHOD

0
EURA

OPCIJA 2

ako 8 klijenata nedeljno odaberu program od 150 eura

0
GODIŠNJI PRIHOD U EURIMA

ako 3 klijenata nedeljno odaberu program od 300 eura

0
GODIŠNJI PRIHOD U EURIMA

ako 2 klijenat mesečno odabere program od 900 eura

0
GODIŠNJI PRIHOD U EURIMA

UKUPAN GODIŠNJI PRIHOD

0
EURA

OPCIJA 2

ako 12 klijenata nedeljno odaberu program od 150 eura

0
GODIŠNJI PRIHOD U EURIMA

ako 4 klijenata nedeljno odaberu program od 300 eura

0
GODIŠNJI PRIHOD U EURIMA

ako 3 klijenat mesečno odabere program od 900 eura

0
GODIŠNJI PRIHOD U EURIMA

UKUPAN GODIŠNJI PRIHOD

0
EURA

ostale mogućnosti zarade

 MOGUĆNOST OSTVARIVANJA PRIHODA PO 4 OSNOVA

 • OD ČLANSTVA U KLUBU 
 • PRIHOD OD PRODAJE PROIZVODA 
 • PRIHOD OD USLUGA DIJAGNOSTIKE 
 • PRIHOD OD TRETMANA U KVANTOJ ZONI. 
 

PROFIT OD ČLANARINE

Samo članovi QW kluba mogu koristiti naše usluge, programe i proizvode. Nakon što se potencijalnom klijentu prezentuju mogućnosti i prednosti članstva u klubu klijent će popuniti pristupnicu. Učlanjenjem svaki član dobija poklon kariticu u vrednosti od 50 eura za usluge u našim centrima a koju može pokloniti  nekoj osobi. Saznaj više

 Pored toga svaki član dobija godišnje 3 besplatnu preventivne procene zdravlja kojom će saznati kako njegov način ishrane i života utiče na njegovo zdravlje.

10% do 30% popust na kupovinu svih proizvoda, programa i  usluga.

PROCENA ZARADE OD UČLANJENJA

Procena je radjena na osnovu pretpostavke da je učlanjenje u Quantum Wellness klub 50 eura. Ova cena se individualno može formirati za svaku zemlju ili centar.

2 UČLANJENJA DNEVNO

 • Mesečno    3.000 eura
 • Godišnje   36.000 eura

5 UČLANJENJA DNEVNO

 • Mesečno    7.500 eura
 • Godišnje   90.000 eura

10 UČLANJENJA DNEVNO 

 • Mesečno    15.000 eura
 • Godišnje  180.000 eura
 

PROFIT OD PROIZVODA

Polazeći od činjenice da je svaka osoba jedinstvena napravili smo potpuno inovativan koncept distribucije i prodaje proizvoda iz oblasti lepote i zdravlja. Svi proizvod koji se nalaze u ponudi smart shopa prolaze nekoliko nivoa provere a zatim se individualno procenjuju moguće kontraindikacije i njihova efikasnost za svakog klijenta. Bez obzira da li je u pitanju  zdravstveni problem, višak kolograma, odabir kozmetičkog proizvoda ili običnog šampona za kosu, suočeni smo sa ogromnim brojem proizvoda ali i velikim brojem pitanja na koje potrošači žele odgovor.  Napokon je tome došao kraj. 

PRIHOD OD PRODAJE PROIZVODA

Pošli smo od pretpostavke da dnevno samo 3, 6 ili 10 osoba odluči da kupi samo po 1 naš proizvod po ceni od 20 eura. U zavisnosti od opcije saradnje koju izaberete zarada po svakom proizvodu kreće se od izmedju 20 i 35%

PROCENA BRUTO ZARADE PRODAJOM 3 proizvoda čija je pojedinačna cena 20 eura.

 • NEDELJNO – 420 e
 • MESEČNO – 1.680 e
 • GODIŠNJE – 20.160 e

PROCENA VAŠE ZARADE PRODAJOM 6 proizvoda dnevno čija je pojedinačna cena 20 eura.

 • NEDELJNO       840 eura
 • MESEČNO     3.600 eura
 • GODIŠNJE   40.320 eura

PROCENA VAŠE ZARADE PRODAJOM 10 proizvoda čija je pojedinačna cena 20 eura.

 • NEDELJNO      1.400 eura
 • MESEČNO     5.600 eura
 • GODIŠNJE   67.200 eura

 

PROFIT OD DIJAGNOSTIKE

Preduslova bilo koje terapije je dijagnostika koja je u mogućnosti da pronadje odgovore na ključna pitanja kada je u pitanju zdravlje. Članovi Quantum Wellness kluba imaju na raspolaganju nekoliko nivoa dijagnostike i one se  sprovode u zavisnostiod progama koje klijenti odaberu. U odredjenim slučajevaima klijenti mogu dobiti i usluge dijagnostike i van svog programa po povlašćenim cenama.

PRIHOD OD USLUGA FUNKCIONALNE DIJAGNOSTIKE. 

Članovi kluba pored besplatne analize mineralno vaitaminskog statusa i procene proizvoda kojima se postižu najbolji rezultati u sprovodjenju terapeutskih programa imaju mogućnost da saznaju još neke važne informcije o svom zdravlju.  U nastavku možete pogledati neke od mogućnosti koje vašim klijentima možete ponudtiti.

FUNKCIONALNA PROCENA ORGANA FORMIRA SE U ZAVISNOSTI OD ZEMLJE U KOJOJ SE CENTAR NALAZI. Procena koja je ovde prikazana radjena je za centar u Qataru dok je cena u Srbiji i zemljama bivše SFRJ manja za 40 do 50%:

 • FUNKCIONALNA PROCENA JEDNOG ORGANA PO IZBORU  50 EURA
 • PROCENA PROTOKA ENERGIJE ČAKRI I OPŠTEG ENERGETSKOG STATUSA,  50 EURA
 • TEST STEPENA TOKSIČNOSTI SA PROCENOOM NAJVEĆE OPTEREĆENOSTI ORAGANA 50 EURA
 • PROCENA OKSIDATTIVNOG STRESA 50 EURA
 • PROCENA Ph ORGANIZMA 50 EURA

PROCENA ZARADE OD 4  FUNCIONALNE DIJAGNOSTTIKE DNEVNO U VREDNOSTI OD 50 EURA.

 • NEDELJNO    1.400 eura
 • MESEČNO     5.600 eura
 • GODIŠNJE   67.200 eura

PROCENA ZARADE OD 8 FUNCIONALNIH DIJAGNOSTIKA DNEVNO U VREDNOSTI OD 50 EURA.

 • NEDELJNO     2.800 eura
 • MESEČNO     11.200 eura
 • GODIŠNJE   134.400 eura.

PROCENA ZARADE OD 10 FUNCIONALNIH DIJAGNOSTIKA DNEVNO U VREDNOSTI OD 50 EURA.

 • NEDELJNO     3.500 eura
 • MESEČNO     14.000 eura
 • GODIŠNJE   168.000 eura

 

PROFIT OD TRETMANA

Sve što koriste naši klijenti koristimo i sami i koriste naša deca, rodbina i prijatelji. Radimo ono što će biti bezbedno i što deluje pozitivno na zdravlje. Umesto lekova Quantum Wellness nudi neinvazivne i  personalizovane programe ishrane, detoksikacije i prijatne tretmane u Quantum Zone kapsuli koja uz pomoć inovativne tehnologije aktivira prirodne isceliteljske sposobnosti organizma da se sam regeneriše i leči.  

GODIŠNJA PROCENA PRIHODA

OD ČLANARINE, PROIZVODA,DIJAGNOSTIKE I TRETMANA

opcija 1

PRIHOD OD ČLANARINE

1 UČLANJENJA DNEVNO OD 50 EURA ZA GODINU DANA

0
EURA ZA GODINU DANA

PRIHOD OD PROIZVODA

1 PROIZVOD DNEVNO PO CENI OD 20 EURA

0
EURA ZA GODINU DANA

PRIHOD OD DIJAGNOSTIKE

1 DIJAGNOSKa DNEVNO po ceni od 50 EURA

0
EURA ZA GODINU DANA

PRIHOD OD TRETMANA

1 TRETMAN DNEVNO U VREDNOSTI OD 30 EURA

0
EURA ZA GODINU DANA

UKUPAN GODIŠNJI PRIHOD

0
EURA

opcija 2

PRIHOD OD ČLANARINE

2 UČLANJENJA DNEVNO OD 50 EURA ZA GODINU DANA

0
EURA ZA GODINU DANA

PRIHOD OD PROIZVODA

2 PROIZVODA DNEVNO PO CENI OD 20 EURA

0
EURA ZA GODINU DANA

PRIHOD OD DIJAGNOSTIKE

2 DIJAGNOStiKe DNEVNO po ceni OD 50 EURA

0
EURA ZA GODINU DANA

PRIHOD OD TRETMANA

2 TRETMANA DNEVNO U VREDNOSTI OD 30 EURA

0
EURA ZA GODINU DANA

UKUPAN GODIŠNJI PRIHOD

0
EURA ZA GODINU DANA

opcija 3

PRIHOD OD ČLANARINE

3 UČLANJENJA DNEVNO OD 50 EURA ZA GODINU DANA

0
EURA ZA GODINU DANA

PRIHOD OD PROIZVODA

3 TRETMANA DNEVNO U VREDNOSTI OD 30 EURA

0
EURA ZA GODINU DANA

PRIHOD OD DIJAGNOSTIKE

3 DIJAGNOSKe DNEVNO po ceni OD 50 EURA

0
EURA ZA GODINU DANA

PRIHOD OD TRETMANA

3 TRETMANA DNEVNO U VREDNOSTI OD 30 EURA

0
EURA ZA GODINU DANA

UKUPAN GODIŠNJI PRIHOD

0
EURA ZA GODINU DANA

MODELI SARADNJE I VISINA INVESTICIJE

Tražimo pojedince i firme koje poznaju lokalno tržište i žele da učestvuju u  u razvoju Quantum Wellness koncepta u svojim gradovima ili državama kroz nekoliko oblika saradnje.

OPCIJA 1

Ova opcija vam nudi mogućnost da odaberete zemlju, regiju ii grad i da na tom prostoru samo vi imate mogućnost da promovišete i prodajete Quantum Wellness koncept. Kao generalni distributer nakon što otvorite svoj prvi centar bićete u mogućnosti da u vašoj zemlji, regiji ili gradu, promovišete i prodajete Quantum Wellness ili Smart koncept. 

 
 1. 50%  od prodaje naših licenci za sprovodjenje SMART I EXPERT programa. 
 2. 50% provizija od prodaje Quantum Zone kapsula i odgovarajućih dijagnostičko terapeutskih modula (hardveri i softveri) koji idu uz njih.
 3. 100%  od ostvarenog prometa drugih centara i vaših podfranšiza u vašoj državi. (Visinu raspodele prihoda odredjuje maser distributer.)
 4. 75%  od SMART programa
 5. 60% od EXPERT programa koji se sprovode u vašem centru.
 6. 60% od usluga funkcionalne procene  kada mi radimo analizu ili 100% kada stručnu analizu radite sami.
 7. 100% profit od tretmana koji se sprovode u vašem matičnom centru.
 8. 100%  od članarina obzirom da usluge mogu koristiti samo članovi Quantum Wellness kluba

OPCIJA 2

Ova opcija podrazumeva otvaranje jednog partnerskog Smart Health Shopa u vašem gradu. Naša obaveza bila bi da u okviru vašeg centra instaliramo našu kapsulu  i odgovarajće module za sprovodjenje smart programa dok će vaša obaveza biti da svoj centar opremite odgovarajućim policama i proizvodima koji su neophodni za sprovodjenje smart programa.

 1. Od članarina osoba koje su se po vašoj preporuci učlanili u Quantum Wellness klub sobzirom da usluge mogu koristiti samo članovi Quantum Wellness kluba.
 2. Od SMART programa
 3. Od  EXPERT programa koje sprovode osobe koje su u centar došle po vašoj preporuci.
 4. Od različitih usluga dijagnostike osoba koje su su se po vašoj preporuci učlanili u klub.
 5. Od tretmana koje će sprovoditi vaši klijenti u našem centru.

OPCIJA 3

Nakon što prodjete  Quantum Wellness obuku i steknete  neku od naših licenci,  imaćete mogućnost da uz našu podršku u okviru našeg centra  u Beogradu promovišete zdrav način ishrane i života ali i da budete podrška svima koji se odluče za sprovodjenje našeg smart programa. Saznaj više..

 1. Od članarina osoba koje su se po vašoj preporuci učlanili u Quantum Wellness klub sobzirom da usluge mogu koristiti samo članovi Quantum Wellness kluba.
 2. Od SMART programa
 3. Od  EXPERT programa koje sprovode osobe koje su u centar došle po vašoj preporuci.
 4. Od različitih usluga dijagnostike osoba koje su su se po vašoj preporuci učlanili u klub.
 5. Od tretmana koje će sprovoditi vaši klijenti u našem centru.

OPCIJA 3

Postanite naš affiliate promoter i zaradite  za svaku vašu preporuku.Poslovna prilika za sve. Probaj, preporuči, zaradi! Nikome se ništa ne prodaje, a zarađuje se na osnovu uštede onoga što bi svaka osoba ionako već trebalo da svakodnevno koristi i radi.

Želimo vam ponuditi mogućnost da zaradjujete tako što će te nas nakon što se upoznate sa našim konceptom jednostavno preporučite  drugim osobama.  

Svi želimo uštedeti ili proći jeftinije pri kupovini.  Svi želimo najpovoljniju mogućnost I najnižu cenu za neki proizvod ili uslugu. Naravno da je važno koliko novca trošimo za nešto ali je mnogo važnije šta za taj novac ustvari dobijamo. 

Pa zašto ne bismo iskoristili vredne informacije koje imamo i zaradili tako što će mo ih preneti ili reći drugima.

Jednostavnom preporukom naših usluga nudimo vam mogućnost da ostvarite različite popuste i pogodnosti kroz naš affiliate program.

SAZNAJ VIŠE…