About

vi ste jedinstveni

Suočeni sa beskrajnim izborom hrane I kontradiktornim informacijama u vezi toga šta je dobro a šta ne, mnogi su u nedoumici kome verovati. Rekalame poput: zdrava, vegetarijanska, organska, makrobiotička, posna, bez šećera, bez holesterola, 100% prirodana ne garantuje da je sve to tačno I zaista dobro i zdravo za Vas. Sa druge strane i pored obilja takozvane “zdrave” hrane i“revolucionarnih” dijeta, u rešenju problema, gojaznosti, celulita, alergija i većine zdravstvcenih problema nije se daleko odmaklo. 

Svakih nekoliko godina objavi se vest kako je pronadjen „čarobni” napitak koji topi kilograme, kreme koje brišu bore i nove lekove za rak. Isto se govorilo pre pet, deset i dvadeset godina i ništa se nije promenilo. Kako je moguće da i pored neverovatnih dostignuća u nauci koji su nam omogućili da sletimo na mesec i dešifrujemo genom, za većinu hroničnih bolesti još uvek nema rešenja. Zašto je to tako?  

 

Jednostavno lek ili terapija nisu prilagodjeni  individualnim potrebama klijenta. 

Estetski i zdravstveni problemi nisu posledica samo jednog faktora već rezultat složenih procesa koje je potrebno razumeti i otkriti njihove uzroke pre nego što se upustimo u bilo koji oblik terapije ili lečenja. Sve više postaje jasno da je pronalaženje uzroka kao i mogućnost da se prate i procenjuju rezultati tretmana preduslov za postizanje dobrih rezultata. Upravo ovu mogućnost zahvaljući Inovativnoj Kvantnoj Tehnologiji možemo ponuditi i vama.. Kao nutricionista smatram da je svaka osoba jedinstvena i da lečenje, tretmani i ishrana moraju biti prilagodjeni svakoj osobi.

Marina Luketina Šunjka autor
Quantum Wellness koncepta

obrazovanje

Marina je svoje obrazovanje počela u oblasti molekularne biologije i biohemije da bi nakon završenog Poljoprivrednog fakulteta u Zemunu stekla i zvanje dijetetičara nutricioniste. Trenutno je u pripremi doktorata iz oblasti preventivne medicine na  Medicinskom fakultetu u Kragujevcu i na ECPD fakultetu (University for Peace establised by the United Nations)  oblast menadžmenta u zdravstvu.