innovative

wellness technologies

innovative

wellness technologies

  • ZAŠTITE VAŠU NAJ VREDNIJU IMOVINU.
  • ZAŠTITITE ONO OD ČEGA ZAVISI VAŠE ZDRAVLJE, IZGLED I BRZINA KOJOM STARITE.
  • ZAŠTITITE 75 MILIJARDI VAŠIH ĆELIJA BEZ UPOTREBE LEKOVA HEMIJE I ZRAČENJE

Poslednja istraživanja pokazuju da redovno merenje osnovnih zdravstvenih parametara može značajno uticati da se jedna osoba odluči da promeni neke svoje životne navike i na taj način možda predupredi neke ozbiljne zdravstvene probleme. Zašto je sto važno?

Poslednje statistike ukazuju da 1 od 3 osobe danas umre od posledica dijabetesa, infrakta ili kancera. Autizam je nekada pogadjao jedno dete od 10.000, danas svako 45 dete oboli od ove bolesti. Od nekog oblika ekcema pati 20% populacije. Digestivni problemi pogadjaju 80% a stresom i do 90%. Statistike se iz dana u dan pogoršavaju i sve više će uticati na buduće generacije i zato je pravo vreme da za promene.

innovative

wellness technologies

Sve je više ljudi koji boluju i umiru od posledica toksina i hemikalija koje unose kroz hranu i lekove. Ironično je to što se sve više trujemo konzumirajući ono što mislimo bi trebalo da nam pomogne u lečenju. Sada smo došli do opasnog nivoa koji se nesme ignorisati.

Mnogi se javljaju za pomoć tek kada osete simptome kao što su bolovi, ekcem, zamor ili problemi sa snom. To je isto kao kada bi čekali da se fitilj na bombi koji gori, sam od sebe ugasi. Nemojte čekati da problem dodje do faze kada je neophodna hitna operacija ili lekovi sa puno neželjenih efekata. 

Na tržištu postoje desetine i stotine proizovda i tretmana koji nude rešenja ali se  postavlja pitanje kako odabrati i pravilno proceniti šta je zaista dobro i šta može zaista pomoći.Dnevno izdanje Njujork tajmsa sadrži onoliko informacija sa koliko se u sedamnestom veku osoba u Engleskoj nije srela tokom celog života. Kako da razaberete šta je istina u moru složenih informacija?

Nakon svih godina u kojima ste se patili jedući niskokalorične obroke i namirnice bez masnoće, sada pročitate da je nedavno otkriveno kako transmasne kiseline, nezasićene masnoće iz namirnica, povećavaju rizik od bolesti scra i raka. 

Ti istraživači preporučuju da se u ishranu ponovo uvrste nepreradjene masti kao što su maslinovo ulje i puter – pa čak i svinjka mast. Zašto ste se onda patili s margarinom sve ove godine?

Koje će se nove studije pojaviti sutra? Kako da razdvojite činjenice od izmišlotina? Da li da jednostavno prestanete da jedete? Da li da ponovo počnete da puštite? Uostalom, možda se jednog dana pojavi neka studija kaja dokazuje kako to i nije toliko loše. 

Kako da znate šta je isinito i da shodno tome radite? Kako da prepozate inforamcije koje su dobre za vas i kako da se probijete kroz bujicu ostalih podataka, a da vas oni ne preplave?

U želji da konačno rešimo probleme i nedoumice pri odabiru hrane, suplemenata ili tretmana  napravili smo jedinstven sistem  kojim je moguće svakoj osobi ustanoviti funkcionalne, nutritivne i mineralno vitaminske potrebe i na osnovu toga predložiti im optimalne programe uz mogućnost praćenja i čak predvidjanja njegovih rezultata.

Sada je moguće precizno ustanoviti  gde postoji problem unutar organizma, kako odredjeni faktori medjusobno utiču jedne na druge i šta je može biti njihov osnovni uzrok.

Tehnologija koju poseduju Kvantne zone u mogućnosti je otkloni nepravilnosti na samom začetku, kada su još na ćeliskom i fuknkcionalnom nivou i pre pojave simptoma. Čak i ako je prisutan ozbiljan hroničan problem još uvek postoji realna nada za njihovo otklanjanje kada znamo uzrok i gde smo do sada pravili greške. 

The full body repair and rejuvenate from the inside out

Play Video

Omogućite svojim zaposlenima ili klijentima vašeg centra jedinstvene usluge i tehnologiju .

Zdravlje dostupno svima kroz lako razumljive, individualne i konkretne savete iz oblasti ishrane, integrativne i kvantne mediciene putem online mreže.

Potpuno neinvazivna dijagnostika koja je u mogućnosti da otkrije nepravilnosti u organizmu mnogo pre pojave simptoma.

Jedini sistem koji je u mogućnosti da otklonit ključne nepravionosti od kojih zavise izgled, zdravlje i procesi starenja bez upotresbe lekova, hemije i zračenja.

U mogućnosti smo da svakom klijentu dizajnirano personalizvovane programe ishrane i suplementacije  na osnovu mineralno vitaminskih i funkcionalnih potreba organizma.

odaberite opciju koja odgovara vašim potrebama